.

Πρώτη θέση για την Hikvision στη παγκόσμια κατάταξη οικονομικής ανάπτυξης


Η Hikvision ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση στη παγκόσμια κατάταξη «Security 50 Ranking and Reports 2017» που αναδεικνύει κάθε χρόνο τη σειρά των εταιριών – κατασκευαστών συστημάτων ασφάλειας, με βάση τα έσοδα τους από τις πωλήσεις των προϊόντων τους παγκοσμίως. 

Η έκθεση και η σχετική λίστα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα asmag.com, επιβεβαιώνει την πρωτιά της Hikvision, παρουσιάζοντας έσοδά που ανέρχονται στα 4.6 δις. δολάρια – από 3,6 δισ. που ήταν την προηγούμενη χρονιά – σημειώνοντας αύξηση 29,2%.


«Μέσω της διαρκούς επέκτασης του παγκόσμιου δικτύου της, η Hikvision ενισχύει την υποστήριξη και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών, αλλά και των τελικών πελατών της…» τόνισαν χαρακτηριστικά στελέχη της εταιρίας με αφορμή αυτή την επιτυχία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι σημαντικό ρόλο παίζει η ανάπτυξη των πρόσφατων τεχνολογικών καινοτομιών, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη – artificial intelligence (AI) – και η βαθιά εκμάθηση – Deep Learning που μετουσιώνονται σε πράξη μέσα από προϊοντικές λύσεις όπως οι κάμερες DeepinView και τα NVR DeepinMIind. Το AI δεν είναι απλά ένας όρος marketing για την εταιρία αλλά γίνεται πράξη μέσα από λύσεις που προσφέρονται σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων όπως δημόσιους χώρους, σταθμούς μεταφοράς, εμπορικά κέντρα, κλπ.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.