.

Paradox TM70: Νέο πληκτρολόγιο αφής με εύκολο χειρισμό & κομψό σχεδιασμό



Ο πολύ καλαίσθητος και λεπτός σχεδιασμός του νέου πληκτρολογίου αφής της Paradox, είναι κάτι που διακρίνεται με την πρώτη ματιά. Το TM70 όμως, ενσωματώνει επιπλέον μια σειρά από δυναμικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανική επιλογή.

Για ακόμα μια φορά η Paradox λανσάρει στην αγορά ένα προϊόν που συνδυάζει όμορφη σχεδίαση, ποιοτική κατασκευή και φυσικά αποδοτική και εύκολη λειτουργία. Το νέο πληκτρολόγιο αφής είναι ιδιαίτερα λεπτό με διαστάσεις: 17.7×11.4×1.5 cm διαθέτοντας 7 ιντσών υψηλής αντίθεσης και φωτεινότητας ευρεία έγχρωμη οθόνη και με ανάλυση 800 x 480 pixels. 

Πρόκειται για ένα διαισθητικό πληκτρολόγιο με οθόνη αφής βασισμένο σε εικονίδια και με γρήγορη πλοήγηση μέσω menu που συνεργάζεται με τους κεντρικούς πίνακες της Paradox προσφέροντας φιλικότητα χρήσης. Συγκεκριμένα, είναι συμβατό με τα συστήματα της Paradox, Spectra, Magellan και EVO, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους νέας γενιάς πίνακες Swan, λειτουργώντας ως μονάδα απομακρυσμένου πλήρους προγραμματισμού, παρέχοντας αναβάθμιση του λογισμικού.

Το ΤΜ70 είναι πιστοποιημένο κατά EN50131 Grade 3, Environmental class II καλύπτοντας υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας για πληθώρα εγκαταστάσεων. Το πληκτρολόγιο έχει δυνατότητα ελέγχου μέχρι και 8 εξόδων PGM και επίσης προσφέρει προγραμματιζόμενες περιγραφές ζωνών, περιοχών (partitions), χρηστών και εξόδων PGM. Παράλληλα ενσωματώνει 1 ζώνη / είσοδος για τη σύνδεση συσκευής ανίχνευσης ή εξωτερικού αισθητήρα θερμοκρασίας (TEMP07)l

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα την εξωτερική υποδοχή κάρτας micro SD (4GB με 2GB ελεύθερο χώρο) για ανέβασμα φωτογραφιών κλπ. (Συμπεριφέρεται σαν ψηφιακή κορνίζα), καθώς επίσης και την εξωτερική υποδοχή κάρτας micro SD για αναβαθμίσεις firmware μέσω του Swan συστήματος.

Το TM70 -που διατίθεται σε λευκό χρώμα- επιτρέπει το κλείδωμα της οθόνης για εύκολο καθαρισμό, ενώ παράλληλα ενσωματώνει αισθητήρα εσωτερικής θερμοκρασίας χώρου και η εγκατάσταση γίνεται μόνο επίτοιχη. Διαθέτει διάφορα screen savers και πολλαπλές επιλογές ρύθμισης της φωτεινότητας μεταξύ των οποίων αυτόματη λειτουργία και λειτουργία σε πλήρη σκοτάδι.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά η τάση λειτουργίας είναι 9 έως 15 V DC και η κατανάλωση 250 mA στη μέγιστη φωτεινότητα + 80 mA βομβητής. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο tamper, κάλλυμα και τοίχος.

Πληροφορίες: Paradox Hellas www.paradox.gr τηλ.: 210 2855000

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.