.

Sigma WXP-48


Nέος ασύρματος δέκτης με συχνότητα λειτουργίας 433MHz

H Sigma Security κυκλοφόρησε ένα νέο ασύρματο δέκτη, με την ονομασία WXP-48 και συχνότητα λειτουργίας 433MHz, αποκλειστικά για αντικαταστάσεις εγκατεστημένων συστημάτων συναγερμού, χωρίς να πραγματοποιηθεί αλλαγή των ασύρματων περιφερειακών.

Όπως και ο υπάρχον ασύρματος δέκτης WXP-48, με συχνότητα λειτουργίας 868Μhz, έτσι και ο νέος δέκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους πίνακες συναγερμού APOLLO και AEOLUS, και να τους μετατρέψει σε υβριδικούς. Πλέον ο κάθε εγκαταστάτης μπορεί να αναβαθμίσει ένα υπάρχον σύστημα συναγερμού, το οποίο λειτουργεί στην συχνότητα 433Mhz, σε Sigma, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει τα εγκατεστημένα περιφερειακά, αντικαθιστώντας μόνο τον πίνακα και το πληκτρολόγιο. 

Το WXP-48 μπορεί να δεχτεί μέχρι 32 ασύρµατες συσκευές (µαγνητικές επαφές και ανιχνευτές κίνησης) και 16 ασύρµατα χειριστήρια. Είναι συμβατό με τα ασύρματα περιφερειακά των συστημάτων συναγερμού Focus, Artec και Defendo. Όπως και όλα τα προϊόντα που κατασκευάζει η Sigma Security έτσι και το WXP-48 διαθέτει 6 χρόνια εγγύηση, με άμεση αντικατάσταση της ελαττωματικής πλακέτας σε περίπτωση βλάβης.

Πληροφορίες: Sigma Security www.sigmasec.gr τηλ.: 210 9716046

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.