.

Η παγκόσμια αγορά Smart Home στα 125 δις δολάρια έως το 2027



Η παγκόσμια αγορά Smart Home συσκευών προβλέπεται να αυξηθεί από σχεδόν 20 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017 σε περίπου 125 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι τα τέλη του 2027, σημειώνοντας μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 19,7% κατά την περίοδο της πρόβλεψης.

Οι μακροοικονομικοί παράγοντες, όπως η αύξηση του παγκόσμιου κατά κεφαλήν εισοδήματος και η αύξηση των δαπανών για έξυπνες πόλεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ενθαρρύνουν την παγκόσμια αγορά έξυπνων οικιακών συσκευών, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Future Market Insights. Ο τομέας ασφάλειας και επιτήρησης αναμένεται να κυριαρχήσει στην κατηγορία εφαρμογών της παγκόσμιας αγοράς έξυπνων οικιακών συσκευών.

Με την ανάπτυξη των έξυπνων πόλεων, ο ρυθμός των νέων κατασκευών θα αυξηθεί, γεγονός που πιθανότατα θα στηρίξει την ανάπτυξη της αγοράς έξυπνων οικιακών συσκευών σε όλο τον κόσμο. Μια άλλη πτυχή της ανάπτυξης των έξυπνων πόλεων, είναι η εμφάνιση και η κατασκευή έξυπνων κτιρίων. Η αύξηση της ανάγκης για έξυπνα κτίρια αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για υποδομές εξοικονόμησης ενέργειας, όπως έξυπνες οικιακές συσκευές, κάτι που πιθανότατα θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο τομέας ασφάλειας και επιτήρησης αναμένεται να κυριαρχήσει στην κατηγορία εφαρμογών της παγκόσμιας αγοράς Smart Home. Το 2017, ο τομέας ασφάλειας και επιτήρησης εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια, οδηγώντας σε μια αποτίμηση περίπου 35,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2027, παρουσιάζοντας μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 21,1% κατά την περίοδο της αξιολόγησης.

Αυτός είναι ο υψηλότερος ρυθμός ανάπτυξης που παρουσιάζει ο τομέας ασφάλειας και επιτήρησης μεταξύ όλων των τομέων της κατηγορίας εφαρμογών, σύμφωνα με την Future Market Insights.

Ο τομέας διαχείρισης ενέργειας για τα κτίρια εκτιμάται ότι θα φθάσει από 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017 σε σχεδόν 24,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2027 (CAGR 19,5%).

Ο τομέας φωτισμού εκτιμάται ότι από 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017, θα φθάσει τα 28,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2027 (CAGR 20,9%).

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.