.

Καινοτόμο υπηρεσία βιομετρικών λανσάρισε η SmilePass



Ηγετική θέση στην νεότευκτη κατηγορία των παρόχων αυθεντικοποίησης βιομετρικών ως υπηρεσία καταλαμβάνει η SmilePass χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία ασφαλείας, η οποία συμβάλει στο «κτίσιμο» ασφαλών όσο και έμπιστων κοινοτήτων, προστατεύοντας τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους από τα φαινόμενα της απάτης, του social engineering και της κλοπής.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η παγκόσμια αγορά των βιομετρικών ως cloud υπηρεσία, αναμένεται να σημειώσει ετήσια ανάπτυξη της τάξεως του 30% μέχρι το 2022.

Προκειμένου να το κάνει πραγματικότητα, η SmilePass αξιοποιεί καινοτόμο τεχνολογία deep-learning και ταύτισης προσώπου, tokenised διαδικασία πιστοποίησης, καθώς επίσης και διαδικασία πιστοποίησης της ασφάλειας που βασίζεται σε server. Τα δε ανωτέρω ενσωματωμένα σε φιλικές προς τους καταναλωτές εφαρμογές.

Αποτέλεσμα; Οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να φέρουν την πλέον ασφαλή διαδικασία selfie αυθεντικοποίησης στις on-boarding διαδικασίες των πελατών τους, δίχως να υφίσταται το ρίσκο της έκθεσης στην ίδια την απειλή.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.