.

Η Spartan Security τώρα βλέπει τα πάντα σε καταγραφικά DAHUA, HIKVISON, CUBITECH και iCATCHΤο ERP της Spartan Security ανταποκρινόμενο άμεσα στις ανάγκες της επιχείρησης για λήψη και διαχείριση εικόνας, ενσωμάτωσε, πέραν των καταγραφικών Cubitech και Dahua που ήδη επεξεργάζονται με επιτυχία, τα καταγραφικά της Hikvision και τα καταγραφικά iCATCH, προκειμένου να βελτιώσει θεαματικά την ποιότητα των υπηρεσιών του Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού & Εικόνας. 

Με τον τρόπο αυτό το ERP όχι μόνο αναβαθμίζεται, αλλά παρέχει αποδεδειγμένα την δυνατότητα άμεσης υποστήριξης οποιουδήποτε νέου καταγραφικού κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά,παρακάμπτοντας την πολυπλοκότητα των πληροφοριακών συστημάτων κάθε brand CCTV. 

Η νέα αυτή λειτουργία του ERP είναι απόρροια του υψηλού τεχνολογικού επιπέδου της εφαρμογής, την έμφαση που αυτή δίνει στην λειτουργικότητα, στην κάλυψη κάθε απαίτησης όσο υψηλή κι εξειδικευμένη κι αν είναι και την αδιαμφισβήτητη ωριμότητά της. 

Η Spartan Security επενδύοντας αδιάκοπα στο ERP και διεισδύοντας όλο και πιο δυναμικά σε customize υπηρεσίες ΚΛΣ, επαγρυπνά ώστε να αξιοποιήσει, να ενσωματώσει και να αφομοιώσει κάθε προοπτική ανάπτυξης και ανασχεδιασμού. 
Παράλληλα παραμένει το πρώτο ΚΛΣ & Εικόνας στην ελληνική αγορά που το ERP του αποτελεί το σημαντικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον, υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων, κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.