.

Η Tiandy στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης εταιρειών Security



Το 2017 η Tiandy κατάφερε μια μεγάλη επιτυχία. Χάρη στις πρωτοποριακές της τεχνολογίες η Tiandy Technologies Co., Ltd. έκανε ένα τεράστιο άλμα στην παγκόσμια κατάταξη των εταιρειών security παγκοσμίως και σκαρφάλωσε στην 11η θέση, στη λίστα των Top 50 Global Security Companies, πάνω από μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι η Avigilon (12η), η Mobotix (25η), η Vivotek (16η), η TVT (27η) και η Geovision (32η).

Μάλιστα, ανάμεσα στους κατασκευαστέςμε Surveillance εξοπλισμό βρίσκεται μόλις στην 6η θέση παγκοσμίως και αν αναλογιστεί κανείς ότι η Tiandy εξειδικεύεται μόνο σε High-End IP κάμερες, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας αυτής.

Η Tiandy είναι θυγατρική εταιρεία της Huawei των 180.000 εργαζόμενων, στρατηγικός συνεργάτης της Hisilicon και ένας ραγδαία ανερχόμενος κατασκευαστής καινοτόμων IP καμερών ασφαλείας και NVR παγκοσμίως.

Η Tiandy ούσα απόλυτα εστιασμένη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και στις καινοτόμες τεχνολογίες (Super Starlight TVP algorithms, Video Analytics, H.265+, Auto Early Warning systems, Face Recognition) εφαρμόζει το πολύ αποτελεσματικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας (ISO9001/14001/20000/27001), ενώ το νέο εργοστάσιο παραγωγής της διαθέτει 100.000 τετραγωνικά μέτρα και το προσωπικό της ανέρχεται στους 2.800 εργαζόμενους με τους 800 από αυτούς να αποτελούν την ομάδα των εξειδικευμένων και πολύ έμπειρων R&D μηχανικών της.
Επίσης, τον περασμένο Ιούλιο κέρδισε το κορυφαίο επίπεδο 5 της αυστηρότατης παγκόσμιας πιστοποίησης CMMI5 (Capability Maturity Model Integration) για βελτιστοποιημένες διαδικασίες ανάπτυξης λογισμικού και αποτελεί έναν από τους λίγους κορυφαίους κατασκευαστές, των οποίων οι IP κάμερες και τα DVR/NVR δεν έχουν παρουσιάσει φαινόμενα ηλεκτρονικής παρείσφρησης (hacking and backdoor exploitations) και είναι σύννομη με τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας δεδομένων GDPR.

Η Tiandy πρόσφατα ανανέωσε τη συμφωνία για επίσημη εκπροσώπηση και αποκλειστική διανομή από τη Novo και έτσι στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν να προμηθευτούν όλα τα προϊόντα της Tiandy από τη Novo Technologies, ο οποίος διαθέτει την τεχνογνωσία και είναι σε θέση να τους εκπαιδεύσει και να τους υποστηρίξει τεχνικά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Novo Technologies (www.novo.gr) στο τηλέφωνο: 2102723127.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.