.

AXIS A1001: Νέα κεντρική μονάδα access control με ευελιξία και ευκολία στην εγκατάσταση



Έλεγχος Πρόσβασης με ευκολία και ευελιξία

“Ανοιχτή σε οποιαδήποτε ιδέα” εμφανίζεται η νέα κεντρική μονάδα Access Control Α1001 της Axis που προσφέρει ευκολία στην εγκατάσταση και τη διαχείριση, επεκτασιμότητα και μεγάλη ευελιξία.

Έτοιμη να δεχτεί δύο αναγνώστες της Axis (A4011-E) ή οποιασδήποτε εταιρείας χρησιμοποιεί τα Standard πρωτόκολλα Wiegand & RS-485 (OSDP), η κεντρική μονάδα A1001 είναι σε θέση να ελέγξει μια είσοδο-έξοδο ή δύο εισόδους κτηρίου. Με την αρχιτεκτονική της να ακολουθεί τη νέα φιλοσοφία της AXIS, με το όνομα VAPIX, καθώς και το νέο ONVIF profile A & C, η κεντρική μονάδα δίνει την δυνατότητα για:
  • επιλογή προϊόντων Hardware & software τρίτου κατασκευαστή
  • εύκολη διασύνδεση με άλλα συστήματα
  • ανοιχτό API
  • επεκτασιμότητα
  • εύκολη διαχείριση χωρίς υπολογιστή / Server ή Software

Το τελευταίο ειδικά, η μονάδα A1001 το πετυχαίνει μέσω ενός καλοσχεδιασμένου interface που βρίσκεται εγκατεστημένο πάνω της και επιτρέπει εκτός την παραμετροποίηση της συσκευής, την πλήρη διαχείριση των θυρών που επιβλέπει, με δυνατότητα 30.000 εγγραφών κινήσεων στην μνήμη του. Το ενσωματωμένο ENTRY MANAGER -interface διαχείρισης επισκεπτών όπως ονομάζεται- είναι επίσης σε θέση να ελέγξει 16 ακόμα υποσυστήματα A1001 μέσα από την αρχική συσκευή που ορίζεται ως MASTER. Έτσι η διαχείριση γίνεται ευκολότερη και ταχύτερη μέσα από μόνο μία μονάδα A1001.

Τεχνικά η μονάδα Α1001 εξοπλίζεται με ό, τι χρειάζεται το σύγχρονο περιβάλλον ελεγχόμενης πρόσβασης, όπως τροφοδοσία PoE που μπορεί εν συνεχεία να παρέχει τροφοδοσία σε δύο αναγνώστες καρτών ή keypads, επαφές κατάστασης πόρτας, εξόδους REX και φυσικά digital i/o, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε αναγκαίο αυτοματισμό. Η εγκατάστασή του κάθε άλλο παρά δύσκολη, αφού ένας οδηγός με απλά βήματα καθοδηγεί τον εγκαταστάτη στη σωστή σύνδεση των καλωδίων με το αντίστοιχο χρώμα στον πίνακα της κεντρικής μονάδας ανάλογα με την παραμετροποίηση που απαιτείται κάθε φορά. Οι οδηγίες εκτυπώνονται από την μονάδα Α1001 και έτσι η αποφυγή λάθους και η σπατάλη χρόνου δεν αποτελούν φαινόμενο στην εγκατάσταση.

Πληροφορίες: CPI www.cpi.gr τηλ.: 2104805800

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.