.

Δωρεάν Webinar για το λογισμικό Αναγνώρισης Πινακίδων NumberOK



Η Novo Technologies, διοργανώνει Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο (Webinar) μίας ώρας, για τη λύση ANPR (Automatic Number Plate Recognition) της NumberOK. 

Το δωρεάν webinar θα γίνει την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 3.00μ.μ. και απευθύνεται σε επαγγελματίες εγκαταστάτες-τεχνικούς προηγμένων συστημάτων ασφαλείας.
Όποιος επιθυμεί να το παρακολουθήσει, αρκεί να συνδεθεί λίγο πριν τις 3.00μ.μ. στον παρακάτω σύνδεσμο (link) και απλώς να συμπληρώσει το όνομα και το email του. 


Το NumberOK είναι ένα από τα κορυφαία λογισμικά διαχείρισης parking με ενσωματωμένο Deep Learning ΑΙ αλγόριθμο για Αυτόματη Αναγνώριση Πινακίδων (ANPR) 

Λίγα λόγια για τη λογισμικό NumberOK με αλγόριθμο ANPR υψηλής ακρίβειας 

Το NumberOK είναι ένα προηγμένο λογισμικό Αυτόματης Αναγνώρισης Πινακίδων (Automatic Number Plate Recognition), το οποίο εκπλήσσει τόσο με την πολύ υψηλή ακρίβεια αναγνώρισης, όσο και με την ασυνήθιστα ανταγωνιστική (για αυτό το επίπεδο) τιμή του. 

Το NumberOK δεν είναι ένα απλό λογισμικό αναγνώρισης πινακίδων που εξάγει μια λίστα πινακίδων. Είναι ένα πληρέστατο λογισμικό διαχείρισης parking, χρήσιμο σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές, όπως: πρατήρια καυσίμων, έλεγχος πρόσβασης αυτοκινήτων και διατήρηση πλήρους λίστας εισερχόμενων, εξερχόμενων οχημάτων, χρόνος παραμονής τους εντός του parking, πλυντήρια αυτοκινήτων κ.λπ. 

Χαρακτηριστικά: 

- Χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία Deep Learning στην αναγνώριση πινακίδων, ακόμη και για ταχύτητες μέχρι 250χλμ/ώρα και είναι ήδη εγκατεστημένο σε πολλά Ευρωπαϊκά έργα. 

- Δεν απαιτεί ακριβό εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οποιαδήποτε κάμερα, εφόσον μπορεί να δει την πινακίδα καθαρά, είναι επαρκής για το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, η Novo Technologies προμηθεύει ειδικές Megapixel ANPR κάμερες με ειδικό λευκό ή IR φωτισμό. 

- Είναι απόλυτα συμβατό με όλες τις δημοφιλείς IP κάμερες της Ελληνικής αγοράς (Hikvision, Dahua, Tiandy, Acesee, Axis, Samsung, TVT κ.λπ.), αλλά και με όλα τα δημοφιλή standalone καταγραφικά (TVT, Hikvision, Dahua κ.λπ.). Οπότε μπορεί πρακτικά να χρησιμοποιηθεί και με οποιαδήποτε υφιστάμενη κάμερα, είτε είναι αναλογική ή TVI, CVI, AHD, είτε είναι IP. 



Στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν να προμηθευτούν το NumberOK από τον αποκλειστικό εκπρόσωπο και διανομέα Novo Technologies, ο οποίος διαθέτει την τεχνογνωσία και είναι σε θέση να τους εκπαιδεύσει, να τους υποστηρίξει τεχνικά, ή να αναλάβει να πραγματοποιήσει για αυτούς τις πλέον εξειδικευμένες ρυθμίσεις που θα απαιτήσει το έργο τους.

Novo Technologies: Τηλέφωνο: 2102723127 / Τρωάδος 15, Νέα Ιωνία / Web site: www.novo.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.