.

Η αγορά καμερών ασφαλείας IP θα ξεπεράσει τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024


Η αγορά καμερών ασφαλείας IP προβλέπεται να υπερβεί τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024, σύμφωνα με μια νέα έκθεση της Global Market Insights.

Οι αποστολές μονάδων αναμένεται να σημειώσουν μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) πάνω από 20% από το 2017 έως το 2024. Οι τεχνολογικές εξελίξεις, η πανταχού παρούσα σύνδεση στο Διαδίκτυο και η ζήτηση για απομακρυσμένη παρακολούθηση, αναμένεται να οδηγήσουν την ανάπτυξη της αγοράς IP καμερών κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Η πρόοδος της τεχνολογίας, όπως η ανάλυση 4K, η εξέλιξη των συστημάτων ανάλυσης βίντεο και η διείσδυση του H.265 βίντεο υψηλής απόδοσης, θα τονώσουν επίσης τη ζήτηση. Ο αυξανόμενος αριθμός των κατασκευαστών στην αγορά καμερών IP και η αυξανόμενη διαθεσιμότητα χαμηλού κόστους καμερών, τροφοδοτεί την ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.
Ο παγκόσμιες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών, έχουν αναδείξει την ανάγκη οι κυβερνήσεις να δώσουν περισσότερη προσοχή για τη δημόσια ασφάλεια. Επιπλέον, η πτώση των τιμών έχει βοηθήσει να μειωθεί το χάσμα με τα αναλογικά συστήματα.

Η παγκόσμια αγορά IP καμερών χαρακτηρίζεται από τάσεις, όπως η ανάγκη για υψηλή ανάλυση, κρατικές επενδύσεις για τη βελτίωση των υποδομών της ασφάλειας, μείωση του συνολικού κόστους απόκτησης – χρήσης και την άνοδο της ζήτησης από εφαρμογές που δεν αφορούν θέματα ασφαλείας, όπως έξυπνες συσκευές στο σπίτι.

Η κινεζική αγορά IP καμερών αναμένεται να παρακολουθήσει τη γρήγορη ανάπτυξη, λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού κατασκευαστών που προσφέρουν λύσεις χαμηλού κόστους. Κρατικές επενδύσεις για την επιτήρηση των πόλεων, η ανάπτυξη έξυπνων πόλεων και η διείσδυση των συσκευών IoT, αναμένεται επίσης να τροφοδοτήσουν τη ζήτηση.


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.