.

Paradox PCS250/250G/260 - Συσκευές επικοινωνίας 4G/3G/2G/GSM

Η Paradox Security Systems προσφέρει πολλές και αξιόπιστες λύσεις επικοινωνίας μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας που επιτρέπουν την αποστολή αναφορών στον κεντρικό σταθμό, την αποστολή SMS, την κλήση σε προσωπικά τηλέφωνα και απομακρυσμένη διαχείριση.


Η μονάδα με τον κωδικό ονομασίας PCS260 της Paradox, αξιοποιεί τα δίκτυα 4G/3G/2G για τη μεταφορά δεδομένων επικοινωνίας ή το δίκτυο GSM για λύσεις τηλεφωνικής αναφοράς, ενώ το PCS250/G χρησιμοποιεί δεδομένα επικοινωνίας 2G και/ή GSM για προσωπική αναφορά.

Αυτές οι συσκευές της Paradox παρέχουν αξιόπιστη αναφορά και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των πινάκων της Paradox με την εφαρμογή για smartphones και των κεντρικών σταθμών, καθώς επίσης και απομακρυσμένη αναβάθμιση firmware.

Συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας – Insite GOLD και SWAN. Οι συσκευές PCS υποστηρίζουν αξιόπιστη επικοινωνία με συσκευές κινητών χάρη στον SWAN server, και την εφαρμογή Paradox Insite GOLD. Η εφαρμογή Insite GOLD μας επιτρέπει την επίβλεψη και τον έλεγχο του συστήματος συναγερμού, του συστήματος πρόσβασης, την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αυτοματισμών και την επίβλεψη μέχρι και 8 καμερών HD78. Το μενού της εφαρμογής είναι εύκολο και φιλικό για τον τελικό χρήστη.

Εύκολη εγκατάσταση – Οι συσκευές PCS διακρίνονται μεταξύ άλλων και για την εύκολη εγκατάσταση ενώ προσφέρουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε επέκταση κεραίας, αν χρειαστεί για να βελτιώσουμε τη λήψη του σήματος. Επίσης, σε περίπτωση απώλειας επικοινωνίας της συσκευής με τον κεντρικό πίνακα υπάρχει πρόβλεψη ειδοποίησης του κεντρικού σταθμού. Η εφεδρική μπαταρία που υπάρχει επιτρέπει την απομακρυσμένη εγκατάσταση χωρίς τη χρήση επιπλέον τροφοδοτικού. Από την μεριά του πίνακα απαιτείται η συσκευή CVT485.

Ενημέρωση σε προσωπικά τηλέφωνα (το PCS250 μόνο με GSM σύνδεση) – Οι μονάδες επικοινωνίας παρέχουν επίσης αναφορές προηχογραφημένων μηνυμάτων σε περίπτωση συναγερμών, πανικών και προβλημάτων ρεύματος και μπαταρίας και των αποκαταστάσεων τους μέχρι και σε 8 προσωπικά τηλέφωνα, σε λειτουργία GSM και με την επιπλέον χρήση VDMP3.

Προαιρετικά αξεσουάρ – Οι συσκευές PCS διαθέτουν ενσωματωμένη κεραία. Σε περίπτωση που επιθυμούμε να αυξήσουμε την ασύρματη λήψη μπορούμε να προσθέσουμε προαιρετικά εξωτερική κεραία με καλώδιο προέκτασης. Το καλώδιο προέκτασης είναι διαθέσιμο σε: 2m, 4m, 7m, 15m ή 18m. Το CVT485 διαθέτει σύνδεση RS485 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την συσκευή PCS250 (μόνο σαν GSM) επιτρέποντας την σύνδεση αυτών των συσκευών έως και 300 μέτρα μακριά από τον πίνακα.

Paradox Hellas www.paradox.gr Τηλ.: 2102855000

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.