.

Η παγκόσμια αγορά Smart Home στα 45 δις δολάρια έως το 2023



Η σημαντική αύξηση της υιοθέτησης Smart Home προϊόντων ασφαλείας, θα οδηγήσει την παγκόσμια αγορά οικιακού αυτοματισμού και παρακολούθησης, από 12 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018, σε πάνω από 45 δισεκατομμύρια μέχρι το 2023, σύμφωνα με την Juniper Research. Πρόκειται για αύξηση άνω του 260% κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Η έρευνα διαπιστώνει ότι το Smart Security είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή την – προβλεπόμενη – ανάπτυξη της αγοράς, με κατασκευαστές όπως η Nest, η Hive και η Netgear, να παράγουν προϊόντα μαζικής αγοράς. Η κίνηση αυτή ενισχύεται από τη σημαντική εστίαση από μεγάλους κατασκευαστές σε έξυπνες λύσεις ελέγχου πρόσβασης, όπως φαίνεται από την εξαγορά της Ring από την Amazon.

Η νέα έρευνα διαπιστώνει ότι οι μεγάλοι πωλητές επικεντρώνονται στην οικοδόμηση των «ανοικτών» οικοσυστημάτων τους, με τις εταιρικές συνεργασίες και εξαγορές να είναι κύρια εργαλεία.

Η Juniper προβλέπει ότι τα «ανοικτά» οικοσυστήματα θα σημειώσουν ραγδαία αύξηση, φθάνοντας σε παραγωγή 1 δισεκατομμυρίου μονάδων αυτοματισμού και ελέγχου συσκευών έως το 2023, από 176 εκατομμύρια το 2018, κάτι που οδηγεί σε οφέλη τόσο για τους καταναλωτές, όσο και τους προμηθευτές.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το έξυπνο σπίτι αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τις ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς οι νέες πολιτικές ασφάλισης κατοικιών θα αξιοποιήσουν τις έξυπνες τεχνολογίες για το σπίτι. Με την εφαρμογή τεχνολογιών, όπως ανιχνευτές διαρροής νερού και έξυπνοι συναγερμοί καπνού, οι ασφαλιστές μπορούν να προσθέσουν μεγαλύτερη αξία στις υπάρχουσες σχέσεις και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις καλύτερων όρων σε νέα συμβόλαια.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.