.

Σημαντική αύξηση τζίρου στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού βιντεοεπιτήρησης το 2017



Η παγκόσμια αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού βιντεοεπιτήρησης αυξήθηκε κατά 9,3% το 2017, σύμφωνα με νέα έκθεση της IHS Markit. Πρόκειται για σημαντική αύξηση, συγκριτικά με το 3,9% του 2016 και το 1,9% του 2015.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η ανάπτυξη προέρχεται από την αύξηση των κρατικών δαπανών στον εξοπλισμό για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, καθώς και στις αυξημένες δαπάνες του ιδιωτικού τομέα για την αντικατάσταση του εξοπλισμού σε εγκαταστάσεις λιανικής και εμπορικής εκμετάλλευσης.

Ενώ η παγκόσμια ζήτηση για κάμερες ασφαλείας αυξήθηκε ραγδαία το 2017, οι μέσες τιμές συνέχισαν να μειώνονται. Εντούτοις, τα έσοδα συνεχίζουν να αυξάνονται στις περισσότερες χώρες, με τη Βραζιλία και την Ινδία να σημειώνουν τη μεγαλύτερη αύξηση, ενώ η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να παραμείνει η μεγαλύτερη αγορά και να σημειώσει την υψηλότερη ανάπτυξη την αμέσως επόμενη περίοδο.

Η αύξηση της ζήτησης για κάμερες ασφαλείας αναμένεται να συνεχιστεί το 2018, αν και προβλέπεται να συνεχιστεί η μείωση των τιμών. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε νέα αύξηση του τζίρου της αγοράς εξοπλισμού βιντεοεπιτήρησης, η οποία θα φθάσει τα 18,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018.

Άλλα βασικά ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι οι 15 κορυφαίοι κατασκευαστικοί οίκοι-πωλητές των προϊόντων αυτών, αντιπροσώπευαν το 62% των παγκόσμιων εσόδων το 2017, ενώ το 62% όλων των καμερών ασφαλείας που μπήκαν στην αγορά το 2017 ήταν κάμερες δικτύου.


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.