.

Οι ασφάλειες συναντούν το Έξυπνο ΣπίτιΟ αντίκτυπος της IoT και της τεχνολογίας του έξυπνου σπιτιού στην ασφαλιστική βιομηχανία - για την εκτίμηση κινδύνου, το μετριασμό των ζημιών και την εμπλοκή των πελατών - θα αποτελέσει βασικό θέμα στο Συνέδριο Connections 2018 του Parks Associates.

Στο Connections 2018 του Parks Associates, οι ασφαλιστικές εταιρείες - και οι προμηθευτές που θέλουν την επιχείρησή τους - θα μιλήσουν με το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), το έξυπνο σπίτι, τη διαχείριση κινδύνων και τον μετριασμό των ζημιών. Υπάρχουν επίσης νέα χρήματα που θα παραχθούν στην επιχείρηση, όπως με την Amtrust Financial, η οποία προσφέρει εγγυήσεις κατά παραγγελία για συνδεδεμένες συσκευές που ανακαλύπτονται αυτόματα από το Fing.

Julie Jacobson · 23 Μαΐου 2018

Τα τελευταία χρόνια, η ερευνητική εταιρεία Parks Associates εξέτασε τον ασφαλιστικό κλάδο ως μοχλό ανάπτυξης του έξυπνου σπιτιού, όπου οι πάροχοι αξιοποιούν συσκευές έξυπνου σπιτιού και αναλύσεις για την ελαχιστοποίηση των ζημιών (ιδιαίτερα από τις ζημιές του νερού) και την εκτίμηση της επικινδυνότητας.

Περισσότερες από ποτέ ασφαλιστικές και εταιρείες που σχετίζονται με κινδύνους θα είναι στο συνέδριο Connections του Parks αυτή την εβδομάδα στο Σαν Φρανσίσκο-AARP, η American Family Insurance, η Amica Mutual Insurance, η Amtrust και η Assurant θα εκπροσωπηθούν όλοι ... και αυτοί είναι μόνο οι κατηγορίας Α!

Και θα υπάρχουν αρκετοί προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών για να πωλούν τα προϊόντα τους σε αυτούς τους μεγάλους διαμορφωτές της αγοράς.

Πέρα από τα μυριάδες αισθητήρια νερού που εκπροσωπούνται στο Connections, θα δούμε μια χούφτα ιδιαίτερα έξυπνων συσκευών (τόσο από τους χορηγούς όσο και από τους συμμετέχοντες) που κάνουν περισσότερα για να μετριάσουν τις απώλειες, ειδικά από ζημιές στο νερό.

Η συμμετέχουσα εταιρεία Flo Technologies διαθέτει ένα σύστημα που περιλαμβάνει μια εφαρμογή, αισθητήρια και αυτόματες διαγνωστικές εξετάσεις που παρακολουθούν τη ροή του νερού σε ένα υδραυλικό σύστημα κατοικίας για την ανίχνευση πιθανών ζητημάτων - διαρροών, παγετού κ.λπ. - και κλείνουν την παροχή νερού, εφόσον είναι υπέρ της ασφάλειας.

Ως χορηγός του Connections, το LeakSentinel θα παρουσιάσει το μη επεμβατικό σύστημα απενεργοποίησης νερού που εγκαθίσταται στην κεντρική παροχή του νερού και μηχανικά κλείνει τη βαλβίδα, όταν εντοπιστεί διαρροή - όλα αυτά σε μια λύση "φτιάξ' το μόνος σου" που πωλεί για λιγότερο από $200.

Σε σύγκριση με άλλες συσκευές που σχετίζονται με την ασφάλεια, η ανίχνευση διαρροών είναι μια πιο δύσκολη πώληση στους ιδιοκτήτες σπιτιού και στους ασφαλιστικούς παρόχους, λέει ο γενικός διευθυντής (CEO) της LeakSentinel Bill Loesch, ο οποίος παρουσιάζει λύσεις στο Connections.

"Οι ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν οικονομικές απώλειες από πυρκαγιά, κλοπή και διαρροές νερού, αλλά οι πυρκαγιές και οι ληστείες απειλούν την προσωπική ασφάλεια, ενώ οι διαρροές νερού όχι", λέει. "Για να αναπτυχθούν ευρύτερα συστήματα ανίχνευσης διαρροών, σε αντίθεση με τα οικιακά συστήματα ασφαλείας, πρέπει να είναι οικονομικά ελκυστικά τόσο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού όσο και για τους ασφαλιστές".

"Εμπειρία βαθιάς εγγύησης"

Η νεοεισερχόμενη εταιρία Notion θα αναδείξει τη "λύση οικιακής ευαισθητοποίησης" που περιστρέφεται γύρω από έναν ενιαίο αισθητήρα πολλαπλών χρήσεων που ανιχνεύει διαρροές νερού, καπνό ή συναγερμούς μονοξειδίου του άνθρακα - CO (μέσω αναλυτικών στοιχείων ήχου) και αλλαγές στη θερμοκρασία και την κίνηση.

Είναι ένας έξυπνος μικρός αισθητήρας, αλλά η ιδέα είναι περισσότερο για τα αναλυτικά στοιχεία - η "δυνατότητα συλλογής και ανάλυσης τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων", λέει η εταιρεία.

Η Notion συνεργάστηκε πρόσφατα με το HomeAdvisor, ένα δίκτυο τρίτων κατασκευαστών, για να ενεργοποιήσει μια κλήση σε έναν υδραυλικό εντός 60 δευτερολέπτων από την ανίχνευση διαρροών.
Οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν επίσης τεχνολογία έξυπνου σπιτιού για να πουλήσουν περισσότερα πράγματα στο σπίτι. Μέσω της πλατφόρμας "TapSafe", η AmTrust χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης δικτύου από το Fing για να πωλεί εγγυήσεις προϊόντων. Οι πελάτες σαρώνουν την ιδιοκτησία τους για συνδεδεμένες συσκευές μέσω της εφαρμογής Fing, ενώ το Fing δημιουργεί λεπτομέρειες του προϊόντος μέσω της εκτεταμένης και συνεχούς μάθησης βάσης δεδομένων του.
Λόγω της "εμπειρίας βαθιάς εγγύησης" της AmTrust, ο ασφαλιστικός πάροχος μπορεί να διακρίνει την ηλικία και την κατάσταση εγγύησης κάθε συσκευής και να προσφέρει νέες ή συμπληρωματικές εγγυήσεις μέσω της εφαρμογής "σε σχεδόν πραγματικό χρόνο".
Επί του παρόντος, το AmTrust Innovation Labs εργάζεται για να χρησιμοποιήσει το TapSafe με παρόχους ασφάλειας δικτύων και εμπόρους λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών.

Ασφάλειες και Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT)

Σύμφωνα με την έρευνα του Parks Associates, σχεδόν το 50% των αμερικανικών ευρυζωνικών νοικοκυριών με ασφάλιση ενδιαφέρονται για συσκευές που επικοινωνούν απευθείας με την ασφαλιστική τους εταιρεία.

Άλλα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια από το Parks:
  • Σχεδόν το 40% των καταναλωτών με ασφάλιση θ' αλλάξει ασφαλιστική εταιρία για να' αποκτήσει προϊόντα έξυπνου σπιτιού.
  • Το 20-30% των καταναλωτών με ασφάλεια είναι πιθανό ν' αγοράσει ένα πακέτο πυρασφάλειας με κόστος εκκίνησης $200- $400.
  • Το 51% των ευρυζωνικών νοικοκυριών των ΗΠΑ βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστική μια συσκευή IoT που τους προειδοποιεί για καπνό και φωτιά.
  • Το 41% των αμερικανικών ευρυζωνικών νοικοκυριών βρίσκει μια συσκευή που τους προειδοποιεί για διαρροή νερού εξαιρετικά ελκυστική.

Το συνέδριο Connections περιλαμβάνει δύο ειδικές συνεδρίες με θέματα: "Έξυπνες Ασφάλειες: Μείωση του κινδύνου και εμπλοκή καταναλωτών" και "Ασφάλειες και υπηρεσίες σπιτιού: Ένας έμπιστος σύμβουλος".

Συμμετέχουν στη συζήτηση στελέχη της AmTrust της Βόρειας Αμερικής, της Hippo Insurance, της LeakSentinel, της Roost Labs, της Swiss Re και της Verisk Analytics.


Η Julie Jacobson, κάτοχος του Βραβείου Leadership CEA TechHome του 2014, είναι συνιδρυτής της EH Publishing, παραγωγός του CE Pro, Electronic House, Commercial Integrator, Security Sales και άλλων κορυφαίων εκδόσεων τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της γράφοντας για το CE Pro στους τομείς του αυτοματισμού κατοικίας, του συναγερμού, του δικτύου εικόνας / ήχου και της ενοποίησης των οικιακών συστημάτων. Η Julie ειδικεύτηκε στην Οικονομία στο Πανεπιστήμιο του Michigan, πέρασε ένα χρόνο στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, κέρδισε MBA από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν και δεν πήρε ποτέ μαθήματα δημοσιογραφίας στη ζωή της. Πρόκειται για έναν ξεχασμένο παίκτη Ultimate Frisbee που διαμένει σήμερα στο Carlsbad της Καλιφόρνια. Επικοινωνήστε με τη Julie στο jjacobson@ehpub.com


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.