.

Η αγορά συστημάτων περιμετρικής ανίχνευσης εισβολών θα φθάσει τα 21 δις δολάρια μέχρι το 2023Η παγκόσμια αγορά συστημάτων περιμετρικής ανίχνευσης εισβολών αναμένεται να αυξηθεί από 10,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018, σε 21,8 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2023, σύμφωνα με νέα έκθεση που δημοσιεύει η Markets and Markets.

Οι κύριοι παράγοντες που τροφοδοτούν ένα μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης (CAGR) 15,2%, μπορούν να αποδοθούν στις αυξανόμενες εγκαταστάσεις βίντεοεπιτήρησης για συστήματα ασφαλείας, ενισχύοντας τη ζήτηση για απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω Cloud και ασύρματης τεχνολογίας.

Η περιοχή της Βόρειας Αμερικής αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στην αγορά της περιμετρικής ανίχνευσης εισβολών το 2018. Η ανάπτυξη της αγοράς της Βόρειας Αμερικής μπορεί να αποδοθεί στην παρουσία διαφόρων βασικών παικτών, όπως οι Honeywell, Johnson Controls, Anixter, RBtec Perimeter Security Systems και FLIR Systems.

Με βάση τον τύπο ανάπτυξης, το τμήμα περιμετρικής ανίχνευσης ανοιχτών περιοχών αναμένεται να σημειώσει την υψηλότερη ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι τύποι συστημάτων ανίχνευσης είναι εξοπλισμένοι με ογκομετρικούς αισθητήρες, όπως μικροκύματα, ενεργές υπέρυθρες, παθητικές υπέρυθρες, ραντάρ και ακουστικούς αισθητήρες. Οι αισθητήρες περιμετρικού ελέγχου ανοιχτών περιοχών, συνήθως καλύπτουν μεγάλες περιοχές και προσφέρουν ογκομετρική προστασία ανιχνεύοντας την κίνηση του εισβολέα εντός του προστατευμένου χώρου.

Με βάση το μέγεθος της επιχείρησης, ο τομέας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αναμένεται να σημειώσει μεγαλύτερη αύξηση, σε σύγκριση με τον τομέα των μεγάλων επιχειρήσεων κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας είναι απαραίτητη για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς έχουν περιορισμένους προϋπολογισμούς. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις αυτές αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία ανεύρεσης πόρων σε σύγκριση με τις μεγάλες επιχειρήσεις και απαιτούν βελτιωμένες μεθόδους για την εξασφάλιση κρίσιμων υποδομών.


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.