.

Η παγκόσμια αγορά Ασφαλείας θα φθάσει τα 60 δις δολάρια έως το 2024



Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικής ασφάλειας αυξάνεται περίπου 10% ετησίως και προβλέπεται να υπερβεί τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2024, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Global Market Insights.

Ο δημόσιος τομέας είναι το τμήμα που παράγει τα περισσότερα έσοδα, καθώς διάφοροι κυβερνητικοί φορείς χρησιμοποιούν προηγμένες λύσεις για εφαρμογές επιτήρησης και ανίχνευσης εγκλημάτων. Για παράδειγμα, τον Σεπτέμβριο του 2017 ένα αστυνομικό τμήμα στο Αρκάνσας αναφέρθηκε ότι χρησιμοποιεί drones για εξειδικευμένες αποστολές, όπως η παρακολούθηση υπόπτων ή η απόκτηση εσωτερικής εικόνας και πρόσθετων πληροφοριών σε καταστάσεις ομηρίας.

Η αγορά ηλεκτρονικής ασφάλειας της Βόρειας Αμερικής προβλέπεται να κυριαρχεί στο παγκόσμιο επιχειρηματικό τοπίο, λόγω των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την ενσωμάτωση αυτών των συστημάτων στο τμήμα δημόσιας ασφάλειας.

Οι κυβερνήσεις διαφόρων χωρών δίνουν μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη και υιοθέτηση προηγμένων συστημάτων σε τοποθεσίες υψηλής κυκλοφορίας, όπως δημόσιοι δρόμοι, σταθμοί διαμετακόμισης και εμπορικά κέντρα, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς Ασφαλείας.

Για παράδειγμα, η Ινδική κυβέρνηση το 2014 δημιούργησε ένα ταμείο 125 εκατομμυρίων δολαρίων αποκλειστικά αφιερωμένο στην πρόληψη της σεξουαλικής βίας μεταξύ των γυναικών, μέσω της εγκατάστασης εξοπλισμού ασφαλείας, όπως συστήματα παρακολούθησης σε δημόσιους χώρους υψηλού κινδύνου.

Αυτά τα συστήματα είναι εξοπλισμένα με ανάλυση βίντεο και προηγμένους αλγόριθμους, που επιτρέπουν την ανίχνευση εγκληματιών. Επιπλέον, οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν επίσης συμβάλει στη βελτίωση των υφιστάμενων τεχνολογιών, όπως οι κάμερες 4K υψηλής ανάλυσης και οι μονάδες επιτήρησης IP.

Τα ποσοστά εγκληματικότητας σε ολόκληρο τον κόσμο επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από την αυξανόμενη διείσδυση αυτών των συστημάτων σε οικιστικά και εμπορικά περιβάλλοντα και αναμένεται να οδηγήσουν περαιτέρω στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής ασφάλειας. Οι τελικοί χρήστες σε όλο τον κόσμο αντικαθιστούν συμβατικά συστήματα ασφαλείας, όπως φύλακες και φυσικούς ελέγχους, με λύσεις υψηλής τεχνολογίας.

Ο σωματικός έλεγχος σε εμπορικά κέντρα και αεροδρόμια, μπορεί να είναι δύσκολος και να αυξάνει την ενόχληση των πελατών, κυρίως μεταξύ των γυναικών. Οι ανιχνευτές σώματος ακτίνων Χ, αντίθετα, απαιτούν από το άτομο να περάσει από ένα ηλεκτρονικό πλαίσιο.

Η ανοδική πορεία της ανάπτυξης έξυπνων πόλεων σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, συμβάλλει στην υψηλή ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρονικής ασφάλειας. Για παράδειγμα, η Κινεζική κυβέρνηση έχει αναλάβει μεγάλα κατασκευαστικά έργα για την ανάπτυξη έξυπνων πόλεων που συμπεριλαμβάνουν προηγμένες λύσεις, σε πόλεις όπως το Dalian, Hangzhou, Nanjing και Tianjin.

Η αύξηση του πληθυσμού των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο, οδηγεί επίσης στην ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρονικής ασφάλειας.

Η αγορά βιντεοεπιτήρησης και συστημάτων συναγερμού αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του προβλεπόμενου χρονικού πλαισίου. Η μείωση του κόστους των εξαρτημάτων και των πρώτων υλών συμβάλλει στη μείωση της τάσης των τιμών ηλεκτρονικής ασφάλειας στην αγορά.

Τα συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης βρίσκουν όλο και περισσότερο εφαρμογή σε αναπτυγμένες περιοχές, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δυτική Ευρώπη. Η εγκατάσταση μιας λύσης οικιακής ασφάλειας με δυνατότητες απομακρυσμένης παρακολούθησης επιτρέπει στον ιδιοκτήτη σπιτιού να αποκτά πρόσβαση σε κάμερες ασφαλείας και μονάδες βίντεο που βρίσκονται εντός της οικιστικής τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.