.

Σε πρότυπο smart hotel μετατρέπεται το Somewhere Boutique ΒουλιαγμένηΟλοκληρώθηκε και βγαίνει live αυτήν την περίοδο το έργο smart hotel που έτρεξε στο ξενοδοχείο Somewhere στη Βουλιαγμένη.

Στο πλαίσιο του έργου υλοποιήθηκε ένα in-house application, το οποίο παρέχει στους επισκέπτες του μια «end to end» εμπειρία, από τη στιγμή που θα κάνουν την κράτησή τους με pre arrival υπηρεσίες μέχρι και την αναχώρησή τους από το ξενοδοχείο, εξασφαλίζοντας το απόλυτο engagement με αυτούς. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι ο πελάτης θα μπορεί, μόλις ολοκληρώσει την κράτησή του, να κατεβάσει το application και να ξεκινήσει τη διαδικασία του e- check in. Έπειτα θα έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει ένα pre arrival questionnaire με προτιμήσεις για το δωμάτιό του, διατροφικές συνήθειες, τυχόν αλλεργίες κλπ. Όταν φτάσει ο πελάτης στο ξενοδοχείο θα μπορεί να ανοίξει την ηλεκτρονική κλειδαριά του δωματίου με το κινητό.

«Είμαστε οι πρώτοι στο χώρο που υλοποιήσαμε, μαζί με την Intelity, μια λύση με αυτοματισμούς δωματίου της Honeywell» δήλωσε ο Αλέξιος Γρίβας, IT Manager του Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni. Σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου υπάρχει, πλέον, ένα iPad που χειρίζεται τους αυτοματισμούς του. «Πάνω στο Intelity έχουμε εφαρμόσει άλλα τρία integrations: την επικοινωνία με το PMS (Fidelio της Oracle) για να έχουμε τα στοιχεία του πελάτη σε επίπεδο application, το σύστημα Micros της Oracle για την σύνδεση του tablet του δωματίου με το σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας του ξενοδοχείου και, τέλος, του integration με τις ηλεκτρονικές κλειδαριές, όπερ σημαίνει ότι ο πελάτης μπορεί να ανοίγει την πόρτα του μέσα από το ίδιο το app ή να κάνει check-in/check-out» καταλήγει ο Α. Γρίβας.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.