.

Check-in με αναγνώριση προσώπου στο «ξενοδοχείο του μέλλοντος»

Οι πελάτες μπορούν επίσης να ελέγχουν τα φώτα, την τηλεόραση και τις κουρτίνες στο δωμάτιο μέσω έξυπνων συσκευών που ενεργοποιούνται με τη φωνή τους, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης ρομπότ να σερβίρουν φαγητό, κοκτέιλ και καφέ.


Τεχνητή νοημοσύνη, αυτοματοποιημένες διαδικασίες για μια σειρά από συναλλαγές και υπηρεσίες και ρομπότ βρίσκονται στη διάθεση των πελατών του ξενοδοχείου του μέλλοντος, που άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη Χανγκτσόου στην Κίνα.


Το πρωτοποριακό αυτό μέρος άνοιξε από τον όμιλο Alibaba και αποτελεί το πρώτο «ξενοδοχείο του μέλλοντος» της εταιρίας.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν check-in, χρησιμοποιώντας απλά έναν σαρωτή προσώπου. Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου που έχει εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο δίνει επίσης στους πελάτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον σαρωτή για να ανοίξουν πόρτες και να έχουν πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγχουν τα φώτα, την τηλεόραση και τις κουρτίνες στο δωμάτιο μέσω έξυπνων συσκευών που ενεργοποιούνται με τη φωνή τους, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης ρομπότ να σερβίρουν φαγητό, κοκτέιλ και καφέ.

Η κράτηση του δωματίου και το τσεκ-άουτ μπορεί επίσης να γίνει με μερικά κλικ σε ένα κινητό μέσω μιας εφαρμογής.

«Δεν χάνουμε χρόνο στο check-in, δεν περιμένουμε σε ουρά. Πολλές υπηρεσίες γίνονται απλά με το smartphone. Επίσης, αισθάνομαι πιο ασφαλής χάρη στην τεχνολογία», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους πελάτες.

Source
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.