.

Αύξηση των δαπανών στην αγορά IT SecurityΟι αναλυτές της IDC έβαλαν στο μικροσκόπιο τους την παγκόσμια αγορά IT Security για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι θα ξεπεράσει φέτος για πρώτη φορά το όριο των 100 δισ. δολαρίων.

Συγκεκριμένα, οι αναλυτές εκτιμούν οι επενδύσεις σε hardware, software και services που σχετίζεται με το IT Security θα αγγίξουν τα 103,1 δισ. δολάρια, ήτοι 9,4% αυξημένες σε σχέση με το περασμένο έτος. Η IDC προβλέπει ότι η ανάπτυξη της αγοράς θα συνεχιστεί την επόμενη πενταετία, με ένα μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 9,2%. Όπως διαπιστώνουν οι αναλυτές, οι περισσότερες επενδύσεις φέτος στην ασφάλεια θα γίνουν στις τράπεζες, τη δευτερογενή παραγωγή και το Δημόσιο, με τις συνολικές επενδύσεις σε αυτούς τους κλάδους να υπερβαίνουν τα 30 δισ. δολάρια.

Περισσότερο, δε, θα αυξήσουν τις δαπάνες τους για την ασφάλεια ο τηλεπικοινωνιακός τομέας, η τοπική αυτοδιοίκηση και η πρωτογενής παραγωγή με την αύξηση να κυμαίνεται μεταξύ 11% και 12%. Το περισσότερο budget θα διοχετευτεί στην περιοχή των Managed Security Services, με πάνω από 21 δισ. δολάρια επενδύσεις. Η δεύτερη περιοχή που θα απορροφήσει το περισσότερο budget είναι οι λύσεις hardware, όπως τα Firewalls ή τα Intrusion Detection συστήματα, με τα Intergration Services και το λογισμικό Endpoint Security να ακολουθεί.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.