.

Σε απόλυτα επιτυχημένους ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η INDELEX-SMART HOME Expo 2019


Σε απόλυτα επιτυχημένους ρυθμούς εξελίχθηκε από κάθε άποψη η διεξαγωγή της έκθεσης Τεχνολογίας & Έξυπνων Συστημάτων INDELEX-SMART HOME Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε από 11 έως 13 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας.


  



   


Οι εκθέτες εξέφρασαν σε κάθε τόνο την απόλυτη ικανοποίηση τους τόσο για τη οργανωτική αρτιότητα όσο και για την αποτελεσματικότητα της συμμετοχής τους στη έκθεση.

Η διοργανώτρια εταιρία με ένα επεξεργασμένο και στοχευμένο διαφημιστικό πρόγραμμα που περιλάμβανε τηλεόραση, ραδιόφωνο, outdoor, internet και άλλα μέσα, πέτυχε την εντυπωσιακή προσέλευση επαγγελματιών επισκεπτών, οι οποίοι έλαβαν την πιο άμεση πληροφόρηση για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στους τομείς:

Smart Home, Building Automation, Smart Hotel

Smart Systems/ Communication, Security, Control, Automation










Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε για τα εντυπωσιακά περίπτερα των εταιριών που πρόσθεσαν αίγλη και ευρωπαϊκό κύρος στην έκθεση!
  





Στα πλαίσια της INDELEX-SMART HOME Expo πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Smart Systems Forum με εξαιρετικές ομιλίες & παρουσιάσεις με καινοτόμο περιεχόμενο.




Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν στην INDELEX-SMART HOME Expo και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση, με την δέσμευση να είναι ακόμα πιο διευρυμένη, πιο εμπλουτισμένη και περισσότερο μαζική.


Η διοργανώτρια εταιρία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε η INDELEX-SMART HOME Expo να αποτελέσει εκθεσιακό θεσμό για την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των έξυπνων τεχνολογιών.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.