.

Μια έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες στην είσοδο της έκθεσης INDELEX - SMARTHOME Expο


Από 11 μέχρι 13 Μαϊου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας θα διεξαχθεί για 9η φορά η έκθεση INDELEX αντικείμενο της οποίας είναι η εγκατάσταση και ολοκλήρωση ηλεκτρονικών συστημάτων στους τομείς ICT, AUDIOVISUAL, SECURITY, TV SIGNALS.

Για πρώτη φορά όμως η έκθεση θα περιλαμβάνει τη νέα ενότητα SMART HOME, η οποία θα εστιάζει στον οικιακό και κτιριακό αυτοματισμό και την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των «έξυπνων» τεχνολογιών. 

Σε σχέση με την ενότητα αυτή, μια έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες στην είσοδο της έκθεσης, όπου θα έχει στηθεί ένα προκατασκευασμένο σπίτι της εταιρείας ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, με όλες τις έξυπνες λειτουργίες από τη SOMFY! 

Επισκεφτείτε το και γνωρίστε τις λειτουργίες και τις εφαρμογές ενός έξυπνου σπιτιού, τον τρόπο με τον οποίο αυτές ομαδοποιούνται, οργανώνονται, αυτοματοποιούνται και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, με στόχο να καλύψουν κάθε ανάγκη σε σχέση με την άνεση, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας. 

Δείτε πως είναι να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα το σπίτι, τοπικά ή από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου, εκτελώντας μεμονωμένες εντολές ή σενάρια αυτόματης ενεργοποίησης συγκεκριμένων λειτουργιών ενώ ταυτόχρονα να ενημερώνεστε κάθε στιγμή για την κατάστασή του!

Σας περιμένουμε.....


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.