.

Ευχαριστήρια επιστολή της Somfy Hellas προς την διοργάνωση της INDELEX-SMART HOME Expo & τους συνεργάτες της




Αγαπητοί συνάδελφοι & συνεργάτες,

Η έκθεση Indelex-Smart Home ολοκληρώθηκε την Δευτέρα που μας πέρασε & εκ του αποτελέσματος μπορούμε να κρίνουμε την «διπλή» παρουσία της Somfy στη συγκεκριμένη έκθεση ως ιδιαίτερα επιτυχημένη.


Να υπενθυμίσω ότι η εταιρία μας συμμετείχε με ένα περίπτερο εσωτερικά στον εκθεσιακό χώρο αλλά, κατόπιν προτάσεως των διοργανωτών είχε παρουσία και στον περίβολο, μπροστά στην κεντρική είσοδο,  με την μετατροπή ενός  προκατασκευασμένου σπιτιού της εταιρίας ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ σε ένα Έξυπνο, πλήρως λειτουργικό σπίτι Somfy.

Aτη ακριβώς η κίνηση , προκάλεσε μεγάλη αίσθηση & είχε μεγάλη απήχηση στους επισκέπτες της έκθεσης, με αποτέλεσμα την  ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμοτητα στο έξυπνο «σπιτάκι»!



Ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι (& η τηλεόραση της ΕΡΤ) ξεναγήθηκαν στον μικρό του χώρο, ενώ η Somfy έχει 116 νέες «πιστοποιημένες» επαφές  επαγγελματιών στα χεριά της.

Η Εμμανουέλα Μπελεχάκη είχε αναλάβει εξαρχής της ευθύνη συντονισμού της διπλής αυτής παρουσίας μας στην INDELEX, ενώ  ο Παναγιώτης Γλιάτας είχε ανελλιπώς το “follow-up” σε πάρα πολλά κομμάτια της εφαρμογής (από την ενσωμάτωση προϊόντων στο έξυπνο σπίτι, έως την ηλεκτρολογική εγκατάσταση & την κατασκευή ).

Δεν έχω λογία να ευχαριστήσω και τους δυο τους   γιατί έφεραν εις πέρας εάν τόσο δύσκολο  & σύνθετο project, με απολυτή επιτυχία, με εξαιρετικό λειτουργικό αποτέλεσμα, έλεγχο της δαπάνης και καταπληκτικό “pay-off”. ΕΥΓΕ!

Πολλοί από εμάς, το προσωπικό της Somfy Ελλάς ήταν παρόντες άθολη την διάρκεια της έκθεσης και βοήθησαν σημαντικά στο «αφήγημα» του smart home από την Somfy  προς τους επισκέπτες της έκθεσης. Όμως ο άνθρωπος που «έστησε την ιστορία, δηλαδή τα σενάρια του έξυπνου σπιτιού, με πολλή κόπο και αφοσίωση ώστε να λειτουργήσουν σωστά, ήταν ο Αντώνης Δημητρίου. Επίσης καθ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας , ο Αντώνης ήταν ο άνθρωπος πίσω από τον σχεδιασμό & την εκτέλεση όλων των υλικών επικοινωνίας, με άψογο αποτέλεσμα.  Συγχαρητήρια Αντώνη!

Οι διοργανωτές της έκθεσης στάθηκαν από την αρχή & καθ’ όλη την διάρκεια στο πλευρό μας. Θέλω να ευχαριστήσω όμως ιδιαίτερα τον κ. Νικηφόρο Μαραγκό που είχε εξαρχής την ιδέα του έξυπνου προκατασκευασμένου σπιτιού και μας πίεσε, με θετικό τρόπο, μέχρι και την πραγματοποίηση της!

Στις τελευταίες παρουσίες μας σε εκθέσεις, μόνιμος συνοδοιπόρος  είναι το αρχιτεκτονικό γραφείο De.Ar (κος Αυλωνίτης-κα Γρυμπογιάννη) που με τον συνδυασμό καινοτομίας & καλαισθησίας στον σχεδιασμό των περίπτερων, αλλά και την συστηματική  επίβλεψη, πάντα  επιτυγχάνουν ένα άψογο & εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Ευχαριστώ τον κο Γιάννη Αυλωνίτη & την Ματίνα για την προσήλωση τους στο έργο μέχρι να φθάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Επίσης αξιόπιστοι & σταθεροί συνεργάτες που πάντα μας υποστηρίζουν και εκπληρώνουν όλες τις απαιτήσεις του έργου (αλλά & τις επιθυμίες μας  της τελευταίας στιγμής), χωρίς ωράριο, είναι η εταιρία Megasign του κ. Βασίλη Χριστοφή με τα συνεργεία του & οι ηλεκτρολόγοι κκ Βασίλης & Βαγγέλης Καραγιάννης.  Τους ευχαριστώ που είναι πάντα παρόντες και φέρνουν τα πάντα εις πέρας!





Αυτή τη φορά και δικοί μας πελάτες συνέβαλαν επίσης σημαντικά στην καλύτερη παρουσία και προβολή μας.  Ο στενός μας συνεργάτης, εταιρία ALPHA- ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. από το Άργος, μας παραχώρησε την νέα πέργκολα   τους για την προβολή στο χώρο εξωτερικά του smart home & θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον νεαρό κ. Νίκο Αποστολόπουλο για το χρόνο & ενέργεια που αφιέρωσε για το στήσιμο & λειτουργία του προϊόντος. Επίσης, ο Somfy Expert μας, κος  Παναγιώτης Γουρνοπάνος είχε την ευγενή καλοσύνη να μας παραχωρήσει τα έπιπλα από την έκθεση του για τις ανάγκες του περίπτερου μας & του smart home. Τον ευχαριστούμε θερμά! Επίσης ,η εταιρία SMEG μας παραχώρησε ένα από τα εντυπωσιακά ψυγεία της , το οποίο λειτουργούσε μέσα στο έξυπνο σπίτι.

Τελευταίο και πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ και ειδικά στους αδελφούς κκ Μιχάλη & Γιώργο Καλλέργη , για το τρόπο που αγκάλιασαν την ιδέα, παραχωρήσαν το σπίτι και με τον ενθουσιασμό & την ενέργεια  τους βοήθησαν σε όλα τα στάδια της υλοποίησης. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε έξυπνο σπιτάκι για επίδειξη, ενώ τώρα είναι η απαρχή για μια νέα συνεργασία στο μέλλον με προκατασκευασμένα έξυπνα σπίτια!

Εύχομαι να ακολουθήσουν & άλλες τέτοιες επιτυχημένες παρουσίες τα ερχόμενα χρόνια!
  
Γιώργος Παπαμιχαήλ
Γενικός Διευθυντής
Somfy Ελλας ΑΕ






Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.