.

Η διαδραστική τεχνολογία της εικονικής περιήγησης (Virtual Tour) επιπρόσθετο εργαλείο στην διοργάνωση ISS 2021

 


ISS Physical Event: 15-17 Οκτωβρίου- M.E.C.

Η συνδυαστική διοργάνωση με τον υπέρτιτλο ISS - από τα αρχικά των 3 εκθέσεων Indelex/Securexpo/Smart Home Expo, θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C.

Η συνδυαστική έκθεση ISS θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού, υπηρεσιών και λύσεων για ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις από τους παρακάτω τομείς:
  • Συστήματα και Τεχνολογίες Ασφάλειας
  • Οικιακός και Κτιριακός Αυτοματισμός
  • Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα
  • Έξυπνα Συστήματα Αυτοματισμού

Η διοργανώτρια εταιρία εγγυάται την άρτια και ασφαλή διοργάνωση των 3 εκθεσιακών brands SECUREXPO, INDELEX, SMART HOME Expo, που λειτουργώντας συνδυαστικά μέσα από τη νέα διοργάνωση ISS, διευρύνουν ποσοτικά και ποιοτικά το δυνητικό κοινό επαγγελματιών επισκεπτών, μεγιστοποιώντας τα εμπορικά οφέλη των εταιριών που θα συμμετάσχουν.
ISS Virtual Tour: 27 Οκτωβρίου έως 27 Δεκεμβρίου 2021

Στη διοργάνωση της έκθεσης ISS 2021, εκτός της φυσικής παρουσίας, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η διαδραστική τεχνολογία της εικονικής περιήγησης (Virtual Tour). Μετά το πέρας της διοργάνωσης, η ISS θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο για εικονική περιήγηση και θα λειτουργήσει από 27 Οκτωβρίου έως 27 Δεκεμβρίου 2021 (2 μήνες).

Η χρήση αυτής της τεχνολογίας θα προσελκύσει επιπλέον επισκέπτες χωρίς γεωγραφικό περιορισμό, που αδυνατούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία στους χώρους διεξαγωγής της έκθεσης.

Η εικονική περιήγηση 360ο αποτελεί μια πραγματική εμπειρία τόσο διαδραστική όσο και χρηστική, καθώς ο εκάστοτε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet , να “προχωρήσει” μέσα στον εκθεσιακό χώρο και να επισκεφθεί όλα τα περίπτερα από κάθε πιθανή γωνία, ακριβώς …….σαν να ήταν εκεί!

Οι επισκέπτες που δεν καταφέρουν να επισκεφθούν την φυσική έκθεση (15-17 Οκτωβρίου) θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την ISS Virtual Tour για 2 μήνες και να περιηγηθούν σε όλα τα περίπτερα με δυνατότητα περιστροφής 360ο , μεγέθυνσης (zoom) της εικόνας, καθώς και σύνδεσης με την ιστοσελίδα του κάθε εκθέτη.

Η ISS Virtual Tour θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για τους εκθέτες, γιατί αυξάνει τον χρόνο διάρκειας της φυσικής έκθεσης για δύο ακόμα μήνες και παρέχει επιπρόσθετη προβολή στην κάθε συμμετάσχουσα εταιρία.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.