.

ISS - Η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση Security, Automation & Networks έρχεται 15-18 Απριλίου στο Μ.Ε.C.


Οι εργασίες προετοιμασίας για την διεξαγωγή των εκθέσεων SECUREXPO/INDELEX/SMART HOME Expo προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς έχοντας επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους αρκετές και σημαντικές εταιρίες.


Θετικά είναι όλα τα μηνύματα για την εξέλιξη της πανδημίας όπου σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες και έρευνες τον Μάρτιο θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Η εμπειρία των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων, οι οποίες αποτελούν το πιο σημαντικό γεγονός για τις εμπορικές συναλλαγές. Η φυσική παρουσία στις εκθέσεις αποτελεί αναντικατάστατο μέσο προβολής, επικοινωνίας και δικτύωσης.




Η συνδυαστική διοργάνωση με τον υπέρτιτλο ISS - από τα αρχικά των 3 εκθέσεων Indelex/Securexpo/Smart Home Expo, θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C., τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα διασφαλίζουν την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών, των εκθετών και του προσωπικού.

Η έκθεση ISS θα είναι η πρώτη εξειδικευμένη έκθεση τεχνολογίας και ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας, ελέγχου, αυτοματισμού και επικοινωνίας, που θα πραγματοποιηθεί το 2022 και όπως είναι φυσικό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ISS (Indelex/Securexpo/SmartHome Expo ) θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού, υπηρεσιών και λύσεων για ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις από τους παρακάτω τομείς:

Συστήματα και Τεχνολογίες Ασφάλειας



Έξυπνος Οικιακός και Κτιριακός Αυτοματισμός



Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα




Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες επισκέπτες όπως: Εγκαταστάτες, Ηλεκτρονικοί, Systems integrators, Ηλεκτρολόγοι, Εταιρείες Συστημάτων & Υπηρεσιών Ασφάλειας, Έμποροι Ηλεκτρονικού & Ηλεκτρολογικού Υλικού, Μεταπωλητές, Εταιρείες Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Μηχανικοί, Τεχνικές Εταιρίες, Κατασκευαστές.


Σας καλούμε να είστε πρωταγωνιστές στα εκθεσιακά δρώμενα του κλάδου και όλοι μαζί να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο, με αισιοδοξία και τόλμη.

Δηλώστε παρών στη μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση
Security, Automation & Networks




Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: 
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.