.

Σε απόλυτα επιτυχημένους ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η έκθεση ISS-Indelex/Securexpo/SmartHome expo


Έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας της SECUREXPO και τρία χρόνια της INDELEX-SMARTHOME expo, οι δύο εκθέσεις επέστρεψαν δυναμικά μέσα από την συνδυαστική διοργάνωση ISS, η οποία πραγματοποιήθηκε από 15 έως 18 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. με μεγάλη επιτυχία.

Η ISS 2022 κατά γενική ομολογία ήταν μια έκθεση υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όσον αφορά τα εκθέματα, με εξαιρετικό επίπεδο διοργάνωσης και απόλυτα στοχευμένη προσέλευση επισκεπτών.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στα εντυπωσιακά περίπτερα και τις κατασκευές των εταιριών που πρόσθεσαν στην έκθεση αίγλη και κύρος.








Χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες έδωσαν δυναμικό «παρών» και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά μετά από καιρό για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας, του έξυπνου αυτοματισμού και των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων.








Η διοργανώτρια εταιρία MGMEDIAEXPO ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν και τους χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που τίμησαν την έκθεση με την παρουσία τους.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.