.

Εντυπωσιακή επισκεψιμότητα στο blog Securnet.gr

Το διαδικτυακό blog Securnet.gr που συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας, ξεπερνά τους 1.500 επισκέπτες καθημερινά


Σύμφωνα με το τελευταίο γράφημα του blogger.com στις 27/10/2023, ώρα 17:40μμ, η επισκεψιμότητα από 29/09 έως 27/10/2023 ανέρχεται στις 43.100 προβολές.


Το Securnet.gr ανήκει στην εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων EXPO LINE και είναι ο κύριος Media Partner των εκθέσεων SECUREXPO & INDELEX.

Το Securnet.gr είναι ενημερωτικό blog που καταγράφει και παρουσιάζει μέσα από αναρτήσεις και αναδημοσιεύσεις από συνεργαζόμενα sites, όλες τις εξελίξεις στους τομείς:
  • Συστημάτων & Τεχνολογιών Ασφάλειας
  • Έξυπνου Οικιακού & Κτιριακού Αυτοματισμού
  • Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων & Δικτύων
Συνήθως σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις σχετικά με την επισκεψιμότητα, κάποια μέσα συνηθίζουν τις μεγαλοστομίες & τις υποσχέσεις….Εμείς λέμε να το αποφύγουμε! Αισθανόμαστε ότι απλά κάνουμε blogging από μεράκι και αφοσίωση στον ευρύτερο κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, ελέγχου, αυτοματισμού & επικοινωνίας.

Άλλωστε, αυτό κάνουμε με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια για τις εκθέσεις μας ELECTRONICA, BTF-Building Technology Fair, INDELEX, SECUREXPO, SMART HOME EXPO, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους εκθέτες μας και την αγορά.

Το Securnet.gr σας ευχαριστεί για την ανταπόκρισή σας και συνεχίζει δυναμικά για πλουσιότερη αρθρογραφία και νέες συνεργασίες.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.