.

Μεταπτυχιακές σπουδές εγκληματολογίας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο


Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982 μέχρι σήμερα) στην ιδιωτική εκπαίδευση, έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα. Λειτουργεί σε τέσσερα campuses στην Αθήνα Κέντρο, το Μαρούσι, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος bachelors και masters σε πλήθος επιστημονικών πεδίων.

Η Σχολή Πληροφορικής, ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου,ξεχωρίζει για μια σειρά διακρίσεων και πρωτοπόρων επιτευγμάτων:
  • Προσφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Εγκληματολογίας.
  • Παρέχει στους φοιτητές της εξειδικευμένα σεμινάρια από την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της Πληροφορικής SAP, καθώς το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό Κολλέγιο – μέλος του διεθνούς δικτύου SAP University Alliances.
  • Δίνει τη δυνατότητα απόκτησης των ισχυρών επαγγελματικών πιστοποιήσεωνCISCO, καθώς το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το πρώτο Κολλέγιο που αναγνωρίσθηκε ως πιστοποιημένο κέντρο από τη CISCO.
  • Διαθέτει τα πιο σύγχρονα ιδιόκτητα εργαστήρια και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Συνολικά, η Σχολή Πληροφορικής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει τρία αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προγράμματα, με εξειδικεύσεις περιζήτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας:
MSc Information Security and Computer Forensics (Μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία)
MSc Information Technology (Μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Πληροφοριών)
MSc Software Engineering (Μεταπτυχιακό στη Μηχανική Λογισμικού)

Τα προγράμματα προσφέρονται στην ελληνική γλώσσα, με ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα –ιδανικό για εργαζομένους – και οδηγούν σε απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, που απονέμονται απευθείας από το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London.

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Πληροφορικής καταλαμβάνουν υψηλή θέση στις προτιμήσεις των νέων αποφοίτων και εργαζομένων, λόγω του ότι καθένα καλύπτει με μοναδικό τρόπο διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες των σύγχρονων στελεχών Πληροφορικής και ανταποκρίνεται στα ζητούμενα της αγοράς εργασίας του σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, το μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία είναι το μοναδικό master που προσφέρεται στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο αντικείμενο. H ραγδαία αύξηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος στο διαδίκτυο και στα πληροφοριακά συστήματα απαιτεί εξειδικευμένους επιστήμονες του τομέα της Πληροφορικής, με ικανότητες και γνώσεις για τη θωράκιση των πληροφοριακών συστημάτων καθώς και τη διαχείριση των ευρημάτων εγκληματολογικών ενεργειών μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο κλάδος της Ηλεκτρονικής Εγκληματολογίας αναπτύσσεται ραγδαία παγκοσμίως, έτσιοι απόφοιτοι του προγράμματος είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Πληροφοριών αποτελεί την ιδανική επιλογή για πτυχιούχους άλλων γνωστικών αντικειμένων, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις πληροφορικής και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά σε αυτόν τον τομέα. Οι απόφοιτοι του προγράμματος γίνονται πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας συνδυάζοντας τις προηγούμενες σπουδές τους (π.χ. οικονομικής ή θετικής κατεύθυνσης) με σύγχρονες γνώσεις από τον τομέα της Πληροφορικής, προσαρμοσμένες σε εταιρικά πλαίσια.

Το μεταπτυχιακό στη Μηχανική Λογισμικού είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που παρέχει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες πληροφορικής και προγραμματιστές λογισμικού να εξειδικεύσουν τις δεξιότητες τους, αναπτύσσοντας προηγμένες τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού. Μεταξύ άλλων, αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα ανάπτυξης εφαρμογών για συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets, που είναι περιζήτητες στην αγορά εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή Πληροφορικής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο μπορείτε να βρείτε εδώ
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.