.

GranitePhone: Κυκλοφόρησε το πιο ασφαλές κινητό!


Το GranitePhone, το κινητό που ανακοίνωσε πριν 7 μήνες η Archos στο Mobile World Congress, κυκλοφόρησε επιτέλους και οι φανατικοί με την προστασία των δεδομένων τους μπορούν να το προμηθευτούν στην τιμή των $850 (περίπου 747 ευρώ)!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο κινητό, αφού η Archos συνεργάστηκε με τη SIKUR -εταιρεία που ειδικεύεται σε ασφαλές λογισμικό τηλεπικοινωνιών- για να διασφαλίσει πως τα δεδομένα μας θα είναι απαραβίαστα από εισβολές! Κανείς δεν θα μπορεί να υποκλέψει ότι φιλοξενεί το GranitePhone μας, αφού προστατεύεται από το Granite OS, λογισμικό ειδικά σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως φαίνεται και από το όνομα.

Η εταιρεία πέρα από πολλαπλά στρώματα ασφάλειας, μας υποσχέθηκε και μας παρέδωσε ένα μοναδικό μοντέλο με οθόνη 5 ιντσών FullHD, Snapdragon 615 με 2GB RAM και 16GB ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη, κάμερα 16 Megapixels (καθώς και 8 Megapixels για τα γνωστά selfies!) και, τέλος, μπαταρία 2,700mAh. Η πραγματική φύση του κινητού όμως δεν είναι η διασκέδαση, αλλά η προστασία μας… οπότε όλα τα υπόλοιπα ίσως και να περισσεύουν!


Η Archos ήδη ανέφερε πως το GranitePhone εμπιστεύονται κυβερνητικοί οργανισμοί και όσοι έχουν άμεση ανάγκη για προστασία της ιδιωτικότητας τους, πολλοί πιθανοί αγοραστές όμως ενώνουν τις φωνές τους, εκφράζοντας το φόβο πως “Ότι κλειδώνει… ξεκλειδώνει!”.

Για να δούμε λοιπόν, είναι το GranitePhone τόσο ασφαλές όσο μας υπόσχονται Archos και SIKUR;

Ο χρόνος θα δείξει!
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.