.

Honeywell: Σειρά ανιχνευτών κίνησης IS3000 και DT8000


Η οικογένεια ανιχνευτών κίνησης της Honeywell IS3000 και DT8000, μεγιστοποιεί την ανίχνευση των εισβολέων, ενώ μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς. Οι κορυφαίες τεχνολογίες ανίχνευσης με εξαιρετική απόδοση και ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, μπορούν να ανταποκριθούν στις περισσότερες απαιτήσεις, από ένα σπίτι μέχρι την πιο σύνθετη εμπορική εφαρμογή.

Σχεδιασμένοι με τον εγκαταστάτη στο μυαλό, αυτοί οι υψηλής απόδοσης, εσωτερικού χώρου, μικροκαμωμένοι ανιχνευτές κίνησης, απλοποιούν στο έπακρο τη διαδικασία εγκατάστασης. Με τους παθητικούς υπέρυθρους IS3012 και IS3016 και τους DUAL TEC DT8012F4 και DT8016F4, η βέλτιστη απόδοση επιτυγχάνεται σε συνδυασμό με την εκτεταμένη εμβέλεια των οπτικών Fresnel, με κάλυμμα προστασίας από την παραβίαση και ρυθμιζόμενη προστασία ψευδοσυναγερμών από κατοικίδια.

Πρόκειται ίσως για τους καλύτερους αισθητήρες κίνησης που έχουν κατασκευαστεί από την Honeywell, με σημαντικές προόδους που αντιπροσωπεύουν μια πραγματική εξέλιξη της τεχνολογίας ανίχνευσης κίνησης, που ενσωματώνουν κορυφαία οπτικά μέρη που παρέχουν πιο ακριβή ανίχνευση, βελτιωμένες δυνατότητες anti-mask, πιο ισχυρή προστασία από ψευδείς συναγερμούς, καλύτερη απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες, και τελικά παρέχουν επαγγελματική ασφάλεια με εξαιρετικές επιλογές για την προστασία κάθε σπιτιού ή επιχείρησης.



Πηγή: Zarifopoulos
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.