.

e-connect - H δικτυακή καινοτομία στα συστήματα ασφαλείας

Η Ιταλική εταιρία κατασκευής συστημάτων ασφαλείας ELMO spa η οποία συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής (https://www.elmospa.com/en/) μας φέρνει ακόμη μια καινοτομία στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Πρόκειται για την δικτυακή πλατφόρμα e-connect η οποία επιτρέπει την εποπτεία και διαχείριση των συστημάτων ELMO spa μέσω του διαδικτύου.

Άγγελος Κατσάνος
Sales Manager
Plantron

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικτυακή πλατφόρμα e-connect έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που της δίνει την ευελιξία να χρησιμοποιηθεί και από εγκαταστάτες αλλά και από τελικούς χρήστες με διαφορετικά οφέλη σε κάθε περίπτωση.

Οφέλη για τον εγκαταστάτη
  • Μπορεί να βλέπει συγκεντρωμένα όλα τα συστήματα που έχει εγκαταστήσει ανά πάσα στιγμή.
  • Μπορεί να δημιουργεί ή να διαγράφει χρήστες για οποιοδήποτε σύστημα απομακρυσμένα από την άνεση του γραφείου του.
  • Μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβλέπει κάθε σύστημα αναλυτικά (αν έδωσε alarm, αν είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο, τις ρυθμίσεις του κλπ)
  • Μπορεί να εισάγει ή να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή όλες τις ρυθμίσεις σε οποιοδήποτε σύστημα.
  • Μπορεί να στέλνει ειδοποιήσεις για ανανέωση υπηρεσιών, συντήρηση κ.α. υπόψη του τελικού χρήστη που θα εμφανίζονται στον υπολογιστή η το κινητό του.
  • Η εμφάνιση της πλατφόρμας (χρώματα λογότυπο κ.α.) είναι πλήρως παραμετροποιήσημα με αποτέλεσμα ένα πολύ επαγγελματικό προφίλ στα μάτια του χρήστη.
  • Δίνει την δυνατότητα δημιουργίας χάρτη (maping) με τους εγκατεστημένους αισθητήρες ώστε να είναι πολύ απλή η διαχείριση από τον χρήστη.

Οφέλη για τον πελάτη/τελικό χρήστη
  • Εύκολη εποπτεία του χάρτη των περιφερειακών με ταυτόχρονη απεικόνιση των οπλισμένων & αφοπλισμένων ζωνών.
  • Εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον διαχείρισης με δυνατότητα όπλισης/αφόπλισης από το κινητό τηλέφωνο.
  • Real time ειδοποιήσεις (alarm, arm/disarm ειδοποιήσεις) στο κινητό τηλέφωνο.
  • Συνδυασμό συναγερμού με αυτοματισμούς (ρελέ για έλεγχο θέρμανσης-φωτισμού-θυρών, αισθητήρες θερμοκρασίας κ.α.) ώστε ο χρήστης να έχει ένα σύστημα συναγερμού και έξυπνου σπιτιού με μια εγκατάσταση.

Απλή σύνδεση και επικοινωνία με ΚΛΣ

Η σύνδεση στο e-connect του συστήματος συναγερμού είναι εξαιρετικά απλή διαδικασία:
  • Ο χρήστης ή ο εγκαταστάτης κάνει μια εγγραφή στον server της ELMO spa
  • Με την εγγραφή αποστέλλεται ένας κωδικός ενεργοποίησης
  • Μόλις εισάγουμε τον κωδικό ενεργοποίησης στον συναγερμό μέσω του πληκτρολογίου η είσοδος στην δικτυακή πλατφόρμα ενεργοποιείται.

Επικοινωνεί και με τα κέντρα λήψης σημάτων. Η δικτυακή πλατφόρμα e-connect είναι σε θέση να επικοινωνήσει και με κέντρα λήψης σημάτων εξασφαλίζοντας φθηνή και συνεχή επικοινωνία του κέντρου με τον συναγερμό και φυσικά μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αποκλειστική διάθεση από το Plantron.gr

Το Plantron.gr διαθέτει κατά αποκλειστικότητα σε πελάτες χονδρικής τα συστήματα της EL.MO.spa διαθέτοντας ειδικευμένο, εκπαιδευμένο στην Ιταλία και πιστοποιημένο από την EL.MO.spa τεχνικό τμήμα, ικανό να παρέχει κάθε είδους υποστήριξη σε εγκαταστάτες και χρήστες.

Μεγάλες Προσφορές γνωριμίας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας (8013003221, info@plantron.gr) για τον κατάλογο χονδρικής μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές γνωριμίας:

1. Με κάθε αγορά συστήματος EL.MO.spa σας στέλνουμε παραμετροποιημένο το σύστημα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, έτοιμο προς άμεση εγκατάσταση

2. Σας προσφέρουμε ένα χρόνο δωρεάν φιλοξενία σε κάποιο από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, συνεργαζόμενα κέντρα λήψης σημάτων

Τα συστήματα ELMO spa στην έκθεση Securexpo-Indelex-Dronexpo

Όλοι οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης Securexpo-Indelex-Dronexpo (27 έως 29 Μαϊου, αίθουσα ξιφασκίας) θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα Ιταλικά συστήματα συναγερμού της ELMO spa καθώς και τις μεγάλες δυνατότητες της διαδικτυακής πλατφόρμας e-Connect που θα εκθέτονται στο booth I-25 του Plantron. Στο booth Ι-25 θα υπάρχει επίσης αντιπροσωπία της ELMO spa που θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών για πιο ουσιαστική περιγραφή και επιτόπου επίδειξη όλων των λειτουργιών των συγκεκριμένων συστημάτων ασφαλείας.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.