.

Νέα κάμερα VivoTek από την LEXIS



Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc.,πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, παρουσιάζουν τη νέα κάμερα CU8161-H (Pin-hole)της σειράς Full HD split-type της VIVOTEK VC8101 που είναι ειδικά σχεδιασμένη για εγκατάσταση σε ATMs αλλά και χώρους όπου απαιτείται διακριτική παρακολούθηση.

Η CU8161-H διαθέτει αισθητήρα 2-Megapixel, διάμετρο μόλις 24mm και μήκος καλωδίου 5 μέτρων, WDR pro για βέλτιστη εικόνα όταν στο χώρο υπάρχει έντονη αντίθεση φωτός (πολύ φωτεινά/σκοτεινά σημεία) καθώς και τεχνολογία Smart Stream II για εξοικονόμηση bandwidth και αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, ενσωματώνει τεχνολογία 3D Noise Reduction (3DNR) για μείωση του θορύβου του βίντεο ώστε να διατηρείται η εξαιρετική ποιότητα της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ μειώνει το μέγεθος των αρχείων βίντεο και αποτρέπει τα false alarms που προκαλούνται από το θόρυβο. 

Στα χαρακτηριστικά της CU8161-H περιλαμβάνονται επίσης: τροφοδοσία μέσω Ethernet (PoE), συμπίεση video H.264/MJPEG, ePTZ (12x digital zoom), υποδοχή για σύνδεση με εξωτερικό μικρόφωνο και μεγάφωνο (two-way audio full duplex), υποδοχή για κάρτα MicroSD/SDHC/SDXC. Όπως όλες οι κάμερες της VivoTek, περιλαμβάνει δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης 32 καμερών που με επιπλέον άδειες μπορεί να επεκταθεί σε πάνω από 1000 κάμερες.

Στη σειρά καμερών VC8101 περιλαμβάνεται και το μοντέλο CU8163-H που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά με τη διαφορά ότι παρέχει πανοραμική θέαση 180ο.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.