.

Νέα κάμερα επιτήρησης από την D-Link



Η D-Link εμπλουτίζει τη σειρά λύσεων παρακολούθησης για το σπίτι και το γραφείο με ένα νέο μοντέλο από την πρωτοποριακή της σειρά Wide Eye, την κάμερα Wide Eye Full HD 180° Panoramic Camera (DCS-2530L).

Συνεχίζοντας την παράδοση των καμερών mydlink με προσιτές λύσεις παρακολούθησης, η κάμερα DCS-2530L δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα για ακόμη καλύτερη παρακολούθηση του σπιτιού ή του γραφείου, μέρα και νύχτα, από όπου κι αν βρίσκεται, με μία μόνο κάμερα. 

Η κάμερα Wide Eye Full HD 180° Panoramic Camera βοηθά το χρήστη να εντοπίσει το καλύτερο σημείο τοποθέτησής της, λόγω του ενσωματωμένου Signal Locator LED που υποδεικνύει πόσο δυνατό είναι το σήμα του Wi-Fi, ώστε να γίνεται η επιλογή του καλύτερου δυνατού σημείου και έτσι να μπορεί να έχει συνεχή παρακολούθηση, χωρίς διακοπές. Αφού τοποθετηθεί, η κάμερα προσφέρει δυνατότητα θέασης ενός ολόκληρου δωματίου σε υψηλή ανάλυση 1080p, καθώς διαθέτει ευρυγώνιους φακούς για πανοραμική θέαση 180°.

Επιπλέον, χάρη στην κινούμενη κεφαλή, η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία σε διακριτικά σημεία στο σπίτι και το γραφείο, ακόμη και στο ταβάνι. Διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία νυχτερινής λήψης και ανίχνευσης κίνησης και ήχου, ενώ υποστηρίζει την εφαρμογή mydlink app για να μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί τα πάντα από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Η Wide Eye Full HD 180 Panoramic Camera (DCS-2530L) μπορεί να εγκατασταθεί και να διαχειριστεί εύκολα, προσφέροντας την αίσθηση της διαρκούς ασφάλειας όλο το 24ωρο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι:
  • Ευρυγώνιοι Φακοί – για μεγαλύτερη εικόνα του χώρου χωρίς την προσθήκη περισσότερων καμερών.
  • Πεντακάθαρη Εικόνα και Ήχος, Νύχτα και Ημέρα – με ανάλυση 1080p HD προσφέρει λεπτομερή εικόνα του χώρου, ενώ η νυχτερινή λήψη παρέχει δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και 5 μέτρα στο απόλυτο σκοτάδι.
  • Ανίχνευση Κίνησης και Ήχου με Ειδοποιήσεις και Καταγραφή – για να μην χάνεται ούτε μια στιγμή. Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο smartphone ή στο e-mail του όταν ανιχνευτεί κίνηση ή ήχος, ή απλά, με την εισαγωγή μιας κάρτας microSD, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει το video του συμβάντος.
  • Σύνδεση με Wi-Fi – ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τη συσκευή οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ή το γραφείο του μέσα στην εμβέλεια του ήδη υπάρχοντος Wi-Fi, και ο ενσωματωμένος αισθητήρας σήματος LED Wi-Fi θα τον ενημερώσει άμεσα σε πραγματικό χρόνο για την ισχύ του Wi-Fi σήματος.
  • Ασφαλής Πρόσβαση – το διπλό επίπεδο ασφαλείας μέσω του πρωτοκόλλου Wi-Fi Protected Access και η τεχνολογία ισχυρής κρυπτογράφησης, διασφαλίζουν ότι τα video παραμένουν ιδιωτικά και ασφαλή όταν υπάρχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτά.
  • Εύκολη Εγκατάσταση και χωρίς Συνδρομή – ο χρήστης μπορεί να την εγκαταστήσει εύκολα και άμεσα από ένα smartphone με την δωρεάν εφαρμογή mydlink Lite και να αποκτήσει πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο χωρίς επιβαρύνσεις συνδρομής.

«Η κάμερα Wide Eye Full HD 180° Panoramic Camera αποτελεί απόδειξη ότι η D-Link έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία ασφαλέστερων σπιτιών και γραφείων σε προσιτό κόστος» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe. «Είναι ιδανικό για όσους ξεκινούν να κάνουν το σπίτι ή το γραφείο τους περισσότερο συνδεδεμένο, είναι εύκολη στη χρήση, απλή στην εγκατάσταση, και χωρίς κόστη εγκατάστασης και συνδρομές. Είμαστε υπερήφανοι που ένα τέτοιο μοντέλο συμπεριλαμβάνεται σε μια διαρκώς διευρυνόμενη σειρά λύσεων, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την ασφάλεια των χρηστών».

Η DCS-2530L ξεχωρίζει από τις παραδοσιακές κάμερες χάρη στους ευρυγώνιους φακούς που διαθέτει, προσφέροντας δυνατότητα παρακολούθησης ενός ολόκληρου χώρου με μία μόνο συσκευή, χωρίς μηχανισμούς pan/tilt, μέρα και νύχτα. Τοποθετώντας μία κάρτας microSD στην ενσωματωμένη υποδοχή της κάμερας, ο χρήστης μπορεί να καταγράψει βίντεο απευθείας πάνω στην κάμερα, εξαλείφοντας την ανάγκη για ένα συνδεδεμένο υπολογιστή, και μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει η εγγραφή αμέσως μόλις ανιχνευτεί ασυνήθιστη κίνηση ή ήχος.

Η κάμερα DCS-2530L της D-Link θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα στο τέλος του έτους.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.