.

Απόκτηση πιστοποιητικού για τον θερμοδιαφορικό ανιχνευτή BSR-6060/A της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από την LPCB



     

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέκτησε πιστοποιητικό για τον θερμοδιαφορικό ανιχνευτή BSR-6060/A από το έγκριτο Ινστιτούτο Πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας, LPCB. O BSR-6060/A είναι διευθυνσιοδοτούμενος θερμοδιαφορικός ανιχνευτής, ο οποίος κατασκευάστηκε σύμφωνα με ΕΝ 54-5 και συνεργάζεται με τους πίνακες BSR-2114 και BSR-2104. 

Mε την πιστοποίηση και του BSR-6060/A, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ολοκλήρωσε την απόκτηση των πιστοποιητικών όλων των προϊόντων της ομάδας της Διευθυνσιοδοτούμενης Πυρανίχνευσης, γεγονός που της δίνει ένα ακόμη πλεονέκτημα για ακόμη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στην παγκόσμια αγορά και μεγαλύτερο άνοιγμα στην αγορά του Ντουμπάι, Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Ιράν, μιας και στόχος διόλου ανέφικτος είναι η προσέλκυση σημαντικού αριθμού πελατών από τις χώρες της ευρύτερης περιοχής του Κόλπου.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αποκτήσει πιστοποιητικά από τα μεγαλύτερα έγκριτα Ευρωπαϊκά ινστιτούτα πιστοποιήσεων για πολλά από τα προιόντα της, με αποτέλεσμα να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικά, αφού πολλές χώρες ζητούν και προμηθεύονται μόνο πιστοποιημένα προϊόντα.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Για την παραγωγή της η εταιρεία εφαρμόζει προχωρημένα συστήματα “world class manufacturing” όπως lean systems, TPM 5S κ.λ.π. που τις προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επίσης προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, VDS, TUV, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU, καθώς και CE marking.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.