.

Συνεργασία ESET και Google για να σταματήσουν το επικίνδυνο malwareΗ ESET παρουσιάζει το Chrome Cleanup, ένα νέο εργαλείο σάρωσης και απομάκρυνσης απειλών στο Google Chrome, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να περιηγούνται στο διαδίκτυο με ασφάλεια και χωρίς διακοπές. Το Chrome Cleanup θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Google Chrome που χρησιμοποιούν Windows.

Με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο να γίνονται πιο πολύπλοκες και πιο δύσκολο να εντοπιστούν, η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι δυνατόν να οδηγήσει τους χρήστες σε επικίνδυνους ιστότοπους, από τους οποίους μπορεί να εγκατασταθεί κακόβουλο λογισμικό σε συσκευές.

Το Chrome Cleanup ειδοποιεί τους χρήστες του Google Chrome για πιθανές απειλές, όταν εντοπίζει ανεπιθύμητο λογισμικό. Το Google Chrome τότε θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αφαιρέσουν το λογισμικό. Το Chrome Cleanup λειτουργεί στο παρασκήνιο, χωρίς να είναι εμφανές στο χρήστη και χωρίς να διακόπτει τις εργασίες του. Απομακρύνει το ανεπιθύμητο λογισμικό και ειδοποιεί τον χρήστη μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού.

«Η χρήση του Διαδικτύου πρέπει να είναι πάντα μια ομαλή και ασφαλής εμπειρία για όλους»υποστηρίζει ο Juraj Malcho, Chief Technology Officer στην ESET. «Εδώ και τρείς δεκαετίες, η ESET έχει αναπτύξει μια σειρά λύσεων ασφάλειας που επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν με ασφάλεια την τεχνολογία, περιορίζοντας διάφορες απειλές του κυβερνοχώρου. Το Chrome Cleanup αντιμετωπίζει το ανεπιθύμητο λογισμικό, που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία των χρηστών στο διαδίκτυο»

Το Chrome Cleanup είναι ενσωματωμένο στην τελευταία έκδοση του Google Chrome. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το σχετικό blog post της Google.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.