.

Αντίστροφη μέτρηση για την INSEC-INDELEX/SECUREXPO 2024
Η 13η έκθεση INSEC-INDELEX/SECUREXPO, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 19 έως 21 Απριλίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, θα είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης όπου θα αναδείξει όλες τις εξελίξεις και καινοτομίες για τους τομείς:
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΕΞΥΠΝΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ & ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ


Η έκθεση INSEC- INDELEX/SECUREXPO απευθύνεται στους επαγγελματίες που εμπλέκονται σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την ιδέα μέχρι το έργο, από την κατασκευή έως τη συντήρηση, από μεμονωμένες εγκαταστάσεις έως ολοκληρωμένα συστήματα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν σε ένα μέρος συγκεντρωμένους, τους κατασκευαστές και διανομείς ηλεκτρονικών συστημάτων, ασφάλειας, ελέγχου, αυτοματισμού, δικτύων και επικοινωνίας, να αναθερμάνουν υπάρχουσες επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και να δημιουργήσουν νέες.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου βρίσκεται εντός αστικού ιστού (οδός Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι) με πολύ καλή πρόσβαση και άνετους χώρους στάθμευσης. Επιπροσθέτως σε απόσταση 350μ. λειτουργεί ο σταθμός Μετρό Ανθούπολη που το καθιστά εξαιρετικά προσβάσιμο από το λιμάνι του Πειραιά, το Αεροδρόμιο αλλά και από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή    19/4      14:00 – 20:00
Σάββατο         20/4      10:00 – 20:00
Κυριακή         21/4      10:00 – 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Η είσοδος των επαγγελματιών επισκεπτών είναι δωρεάν με προϋπόθεση την επίδειξη της Πρόσκλησης Εισόδου. 
Η Πρόσκληση Εισόδου είναι διαθέσιμη στο link: https://insec.gr/el/prosklisi
Ετικέτες
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.