.

Νέες λύσεις ασφαλείας από την CISCO

Η Cisco ανακοίνωσε νέες λύσεις για την ενσωμάτωση της ασφάλειας σε όλο το εύρος του δικτύου, από το κέντρο δεδομένων μέχρι τα τελικά σημεία και το cloud, για τη διάχυτη προβολή και τον έλεγχο των διαδικτυακών απειλών. Ενσωματώνοντας την ασφάλεια παντού, οι επιχειρήσεις και οι πάροχοι υπηρεσιών διαθέτουν πλέον ολοκληρωμένη και επικεντρωμένη στις απειλές ασφάλεια, απαραίτητη για τη δυναμική φύση των απειλών και την εκμετάλλευση των επιχειρηματικών ευκαιριών που δημιουργούνται από την εξέλιξη της ψηφιακής οικονομίας και του Internet of Everything (IoE).

Η αγορά του IoE αναμένεται να αποφέρει $19,0 τρις σε αξία κατά την επόμενη δεκαετία και αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία $1,7 τρις στους παρόχους υπηρεσιών (Cisco Consulting Services, 2013). Επιπλέον, σύμφωνα με το Cisco Visual Networking Index ™ (VNI) Forecast του 2015, ο αριθμός των συνδεδεμένων συσκευών μέσω διαδικτύου θα αυξηθεί από τα 14,0 δις το 2014 στα 24,0 δις το 2019. Ωστόσο, οι απειλές στον κυβερνοχώρο εξελίσσονται και αποκτούν επαγγελματική οντότητα και αξία που αποτιμάται σε περίπου $450 δις με $1,0 τρις (Cybersecurity: Assessing Our Vulnerabilities and Developing an Effective Response, Hearing before the Committee on Commerce, Science, and Transportation, U.S. Senate, March 19, 2009).


Ασφάλεια Παντού για Επιχειρήσεις και Παρόχους Υπηρεσιών

Για να ελαχιστοποιήσει την πολυπλοκότητα της διαχείρισης ασφάλειας και να αυξήσει την προβολή απειλών σε κάθε σημείο του επιχειρηματικού δικτύου και των υποδομών των παρόχων υπηρεσιών, η Cisco ενσωματώνει την ασφάλεια σε όλο την έκταση του δικτύου. Προσθέτει περισσότερους αισθητήρες για να βελτιώσει την προβολή, περισσότερα σημεία ελέγχου και διάχυτη, προηγμένη προστασία από απειλές για να μειώσει το χρόνο ανίχνευσης και απόκρισης, περιορίζοντας τις επιπτώσεις των επιθέσεων. Με την ασφάλεια να βρίσκεται παντού, η Cisco προσφέρει επεκτάσιμη προστασία από απειλές που καλύπτει το ευρύτερο φάσμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια επίθεση.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.