.

Νέα τεχνολογία της Qualcomm για προστασία από malware


H Qualcomm αποκάλυψε ακόμη ένα τεχνολογικό επίτευγμα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Το Qualcomm Snapdragon Smart Protect είναι μια νέα τεχνολογία που ενσωματώνεται σε επεξεργαστές Snapdragon 820, και παρέχει μηχανική μάθηση σε πραγματικό χρόνο, για την αποτελεσματική ανίχνευση απειλών zero-day και κακόβουλου λογισμικού.

Το Snapdragon 820 chipset της Qualcomm θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής που θα υποστηρίξει τη νέα τεχνολογία. Περισσότερα μοντέλα αναμένεται να ακολουθήσουν από τις αρχές του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του chipset, το Snapdragon Smart Protect θα είναι το πρώτο chipset που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Qualcomm Zeroth, για την ενίσχυση συμβατικών λύσεων anti-malware.

Το χαρακτηριστικό Snapdragon Smart Protect έρχεται για να συμπληρώσει τα signature-based anti-malware στην ανάλυση και τον εντοπισμό νέων απειλών.

Η Qualcomm αναφέρει επίσης ότι οι OEMs και οι εταιρείες ασφαλείας και ανάπτυξης εφαρμογών anti-malware για κινητά θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το Snapdragon Smart Protect μέσω ενός API.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι το Snapdragon Smart Protect είναι ένα χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται στη σουίτα ασφαλείας της Qualcomm Haven.

Η εφαρμογή ασφαλείας Qualcomm Haven προσφέρει στους καταναλωτές το Snapdragon Sense ID 3D μια τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων, το Snapdragon StudioAccess για προστασία περιεχομένου και την τεχνολογία SafeSwitch.

Η νέα τεχνολογία Snapdragon Smart Protect θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτικές από το 2016, τότε δηλαδή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά και ο επεξεργαστής Snapdragon 820.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.