.

SD8161: Η νέα Speed Dome IP Camera της VivoTek διαθέσιμη στην ελληνική αγορά



Η VivoTek, πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρία στον τομέα της ασφάλειας μέσω IP, ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση του νέου μοντέλου IP κάμερας τύπου Speed Dome, SD8161, σχεδιασμένη για την επιτήρηση εσωτερικών χώρων. 

Η κάμερα διαθέτει εξελιγμένο μηχανισμό pan/tilt για γρήγορη και ακριβή κίνηση 360ο οριζοντίως και 220ο καθέτως, ανάλυση 1080p Full HD, 18x οπτικό zoom με Auto Focus και εξαιρετική και λεπτομερή ποιότητα εικόνας, ενισχυόμενη από τη λειτουργία 3DNR και την τεχνολογία WDR enhancement που επιτρέπει στην κάμερα να λειτουργεί κάτω από συνθήκες υψηλής αντίθεσης φωτός παράγοντας ποιότητα εικόνας παρόμοια με του ανθρώπινου ματιού. 

Στα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνονται επίσης η λειτουργία αυτόματης παρακολούθησης, προσδιορίζοντας αυτόματα ύποπτα κινούμενα αντικείμενα σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους, καθώς και η λειτουργία ανίχνευσης ήχου. Διαθέτει 802.3at PoE Plus, συμπίεση H.264/MJPEG και υποδοχή για κάρτα SD/SDHC/SDXC για on-board αποθήκευση, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη συνέχιση των εγγραφών video σε περίπτωση που το δίκτυο αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Σημαντικά χαρακτηριστικά της κάμερας αποτελεί η επιλογή για έως και 4 video streams με τις ανάλογες ρυθμίσεις, επιτρέποντας τη διαχείριση της κάμερας τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί με ευκολία οποιοδήποτε αντικείμενο μέσω ενός ποντικιού ή ενός joystick, περιηγούμενος ακόμα και αυτόματα στα έως και 256 προεπιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος.


Η VIVOTEK SD8161 συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών και διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (lexis@lexis.gr, 210-6777007).
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.