.

Διαθέσιμες οι νέες λύσεις ασφαλείας ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9


Η ESET® ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων λύσεων ασφαλείας για οικιακούς χρήστες των Windows, ESET Smart Security® 9 και ESET NOD32 Antivirus® 9.

Και οι δύο διαθέτουν πλήρως επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας, ενώ το ESET Smart Security 9 διαθέτει μία νέα λειτουργία για την προστασία των καταναλωτών όσο πραγματοποιούν τραπεζικές συναλλαγές και online πληρωμές.
Διατηρώντας τη φημισμένα χαμηλή κατανάλωση στους πόρους του συστήματος, η ESET έχει επανασχεδιάσει τα προϊόντα ασφαλείας της με στόχο τη βελτίωση της χρηστικότητας και των επιδόσεων, ενώ εντελώς ανασχεδιασμένο είναι και το περιβάλλον εργασίας του χρήστη. Και τα δύο προϊόντα είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 10. Το ESET Smart Security® 9 αποτελεί μια λύση όλα-σε-ένα για ασφαλή περιήγηση στο Internet, βασισμένη στη θρυλική τεχνολογία ανίχνευσης του ESET NOD32®.

Μεταξύ των τεχνολογιών του ESET Smart Security 9 που προστατεύουν τους χρήστες από τις διαδικτυακές απειλές, ξεχωρίζει η νέα λειτουργία Banking & Payment Protection. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό προστατεύει το browser που έχει επιλέξει ο χρήστης, διασφαλίζοντας ότι όλες οι online οικονομικές συναλλαγές διεκπεραιώνονται με ασφάλεια στους online τραπεζικούς ιστότοπους.

Η ζήτηση για ένα τέτοιο χαρακτηριστικό προέκυψε από την αυξανόμενη χρήση του online banking από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, που με τη σειρά της έχει οδηγήσει στο να γίνουν οι τραπεζικές υπηρεσίες στόχος των εγκληματιών του κυβερνοχώρου. «Οι λύσεις της ESET είναι σχεδιασμένες με μία πολύ-επίπεδη προσέγγιση, εξασφαλίζοντας την προστασία των χρηστών από όλους τους τύπους των απειλών σε διαφορετικά επίπεδα. Βλέπουμε μια σταθερή αύξηση του κακόβουλου λογισμικού που στοχεύει δεδομένα και λειτουργίες του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού τομέα, και, παρόλο που έχουμε τεχνολογίες που μπορούν να τους εμποδίσουν, έχουμε σχεδιάσει ένα εντελώς νέο χαρακτηριστικό για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών μας και να διασφαλίσει τις online χρηματικές δραστηριότητές τους σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο», δήλωσε ο Palo Luka, Chief Technology Officer της ESET.

Η πολύ-επίπεδη ασφάλεια του ESET Smart Security 9 περιλαμβάνει επίσης αποδεδειγμένα αποτελεσματικές τεχνολογίες όπως το Botnet Protection, το Exploit Blocker και το Vulnerability Shield, τα οποία, μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιγράφονται αναλυτικά στη σελίδα ESET Technology. Η λειτουργία Botnet Protection προστατεύει τον υπολογιστή σε περίπτωση προσπάθειας να αποκτηθεί ο έλεγχός του απομακρυσμένα και να χρησιμοποιηθεί ως μέρος κάποιου δικτύου με κακόβουλους σκοπούς. Το Exploit Blocker έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει εφαρμογές στο σύστημα του χρήστη, που πέφτουν συχνά θύματα εκμετάλλευσης, όπως web browsers, PDF readers, email clients ή στοιχεία του MS Office, ενώ το Vulnerability Shield βελτιώνει την ανίχνευση των γνωστών αδυναμιών σε επίπεδο δικτύου.

Το Softpedia.com, ένα ειδησεογραφικό website γνωστό και για τις υπηρεσίες download, έδωσε στο ESET Smart Security βαθμολογία 4.5/5 αστέρια, και αναφέρει στο Editor's Review: «Η ESET είναι δημοφιλής για τα πολύ καλά της αποτελέσματα σε ότι αφορά τα ποσοστά ανίχνευσης ιών, την ταχύτητα σάρωσης και το αποτύπωμα. Το Smart Security επιβεβαιώνει τη φήμη, προσφέροντας στους χρήστες διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας ενάντια στις ηλεκτρονικές απειλές κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο ή στην παροχή πρόσβασης σε άλλους χρήστες».

«Λάβαμε πολύ καλά σχόλια τόσο από την κοινότητα των χρηστών που πραγματοποίησαν δοκιμές beta όσο και από τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών σχετικά με τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά αυτού του νέου προϊόντος», δήλωσε ο Eduard Kesely, Product Manager στην ESET. «Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη θετική υποδοχή, που επιβεβαιώνει τα πολύ θετικά αποτελέσματα που είχαμε και κατά τις εσωτερικές δοκιμές μας. Πιστεύουμε ότι τα ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9 θα μπορέσουν να προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στους χρήστες μας, χωρίς να επιβραδύνουν τα συστήματά τους, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν το Internet χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις απειλές».

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.