.

Η σειρά Full HD καμερών PTZ της Hitachi συνδυάζει λεπτομερή παρακολούθηση και χαμηλό κόστος


Η σειρά PTZ περιλαμβάνει έξι μοντέλα που προσφέρουν λεπτομερή παρακολούθηση και χαμηλό κόστος κτήσης.

Ευκολία χρήσης, καθαρή και με λεπτομέρεια εικόνα, χαμηλό κόστος κτήσης: αυτοί είναι οι σημαντικοί παράγοντες που έχουν υπ’ όψιν τους οι ναοί όταν πρόκειται να προσθέσουν ένα νέο τεχνολογικό κομμάτι και γι’ αυτό η σειρά καμερών PTZ από την Hitachi America, Ltd., Τμήμα Ψηφιακών Μέσων, Όμιλος Λύσεων Ασφαλείας, αποτελεί ιδανική λύση για εκκλησίες όλων των μεγεθών. Η σειρά καμερών PTZ υποστηρίζει καθαρή και ζωντανή τηλεδιάσκεψη (video conferencing), εγγραφή video και πεντακάθαρη δικτυακή μετάδοση.

Η PTZ Series περιλαμβάνει έξι μοντέλα: VZ-HD3600A, VZ-HD3650A, VZ-HD3700A, VZHD3780A, VZ-HD4000A και VZ-HD4900A. Τα μοντέλα 3600/3700 αυτής της σειράς καμερών περιλαμβάνουν φακό με 10X οπτικό zoom, σε Full HD, ενώ τα μοντέλα VZ-HD4000A και VZ-HD4900A χρησιμοποιούν φακό με 25x οπτικό zoom.

Ιδανική για ναούς και άλλες εφαρμογές, η σειρά PTZ προσφέρει καθαρό και με λεπτομέρεια monitoring στην οθόνη, με 2,07 εκατομμύρια αποτελεσματικά pixels, καθώς και με ανάλυση 1920 x 1080. Για μεγάλους ναούς και λήψεις σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, η σειρά PTZ προσφέρει προσαρμόσιμη αποθορυβοποίηση και έως επτά κάμερες είναι εφικτό να συνδεθούν μεταξύ τους (daisy-chained) προς περιορισμό της ανάγκης για πολλαπλά καλώδια ελέγχου.

Χάρη στην υψηλής ποιότητας επεξεργασία εικόνας η σειρά PTZ διαθέτει υψηλό λόγο σήματος προς θόρυβο και υψηλή ανάλυση με τη χρήση τεχνολογίας αποθορυβοποίησης, ενώ προσφέρει πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων με τη χρήση ενός μη γραμμικού κυκλώματος matrix και μείωση των φαινομένων απατηλών χρωματικών σημάτων. Επιπροσθέτως, ένας Full HD, δύο εκατομμυρίων εικονοστοιχείων (pixel) CMOS αισθητήρας εικόνας προσφέρει λαμπερά χρώματα και υψηλή ευαισθησία.

Ακόμη, η σειρά PTZ προσφέρει 32 μνήμες preset για pan/tilt/zoom και άλλες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου και έως 127 presets με τη χρήση εξωτερικού ελέγχου μέσω RS-232C, ή RS-422. Διάφορα ψηφιακά video interfaces είναι διαθέσιμα, όπως 3G-SDI, HD-SDI και DVI-I.

“Γνωρίζουμε ότι οι ναοί, περισσότερο από άλλες εφαρμογές, χρήζουν της μεγιστοποίησης των επενδύσεων τους, όταν πρόκειται για τεχνολογία,” είπε ο Paul Watkins, Διευθυντής Εθνικών Πωλήσεων της Hitachi America, Ltd. “Η σειράς καμερών PTZ της Hitachi προσφέρει το μικρότερο συνολικό κόστος κτήσης στην αγορά για τους ναούς.”

Πληροφορίες: www.hitachi.com
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.