.

Η Intracom σε έργο επιτήρησης κυκλοφορίας & ραδιοεπικοινωνίας της Πολωνικής αστυνομίας

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την Xentia, εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης. Η συμφωνία αφορά στην προμήθεια της πλατφόρμας OmniBAS στη Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία πραγματοποίησε μια σειρά εξαντλητικών δοκιμών της πλατφόρμας OmniBAS σε ζωντανό δίκτυο στη Βαρσοβία με σκοπό την υλοποίηση υπηρεσιών σύνδεσης βίντεο (κλειστό τηλεοπτικό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας), μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR) και Tetra, και μεταφοράς δεδομένων σε όλη την πόλη.

Συγκεκριμένα, η Xentia θα προμηθεύσει την Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας με ασύρματα προϊόντα της Intracom Telecom για την υλοποίηση του έργου επέκτασης και εκσυγχρονισμού του δικτύου OST-112. Το έργο αποτελεί μέρος του προγράμματος OST-112, το οποίο υλοποιείται σε εθνικό επίπεδο και αφορά στην αποκλειστική μετάδοση δεδομένων και κλήσεων εκτάκτου ανάγκης μεταξύ Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Τα συστήματα OmniBAS της Intracom Telecom έχουν δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικές μονάδες μικρού όγκου και υψηλής απόδοσης καθώς και ραδιοσυστήματα εξωτερικού χώρου που βασίζονται στην πρωτοποριακή πλατφόρμα OSDR της εταιρείας. Τα συστήματα αυτά επιτυγχάνουν κορυφαίες στην αγορά διαμορφώσεις έως 4096-QAM και εξασφαλίζουν ραδιοεπικοινωνίες υψηλής απόδοσης.

Αξιοποιώντας την απαράμιλλη ευελιξία, καθώς και τις ασυναγώνιστες δυνατότητες και εξαιρετικές επιδόσεις του συστήματος, η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας στοχεύει την περαιτέρω βελτίωση της επικοινωνίας και της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των Σωμάτων.

Σημειώνεται ότι η Xentia έχει ήδη κερδίσει τους αντίστοιχους δημόσιους διαγωνισμούς για τις επεκτάσεις των έργων στη Βαρσοβία, το Πόζναν, την Κρακοβία, το Στετίνο και τη Ρεζόβια. Σε όλες τις περιφέρειες θα εγκατασταθεί η προηγμένη πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου uniMS της Intracom Telecom. Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του 2017.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.