.

ESET: Διατηρεί τη θέση της στην αγορά «Security Software» σύμφωνα με έκθεση της Gartner



Παρά τις συνθήκες στασιμότητας της αγοράς, η θέση της ESET στην αγορά παρέμεινε σταθερή. Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner «Gartner Market Share: All Software Markets, Worldwide, 2015»1, το σύνολο της αγοράς λογισμικού ασφάλειας αυξήθηκε μόνο κατά 3,7%, σημειώνοντας άνοδο από τα 21,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014 στα 22,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015.

Η ESET διατήρησε τη θέση Νο 5 και το 2015, καταγράφοντας μερίδιο αγοράς 5,8% στην υποκατηγορία των αγορών λογισμικού ασφάλειας για καταναλωτές και προστασίας endpoint για μεγάλες επιχειρήσεις2. 

Η ESET κατέγραψε ρεκόρ στον βασικό της τομέα – τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την Gartner, η αγορά «Endpoint Protection Platforms» παρέμεινε στάσιμη κατά το 2015 στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, η ESET κατάφερε να σημειώσει ανάπτυξη κατά 2,4%, διατηρώντας τη θέση No. 4 και αυξάνοντας αυξάνοντας το μερίδιό της στην αγορά των επιχειρήσεων σε 8,9%, από 8,7% το 20143. 

«Είμαστε ευτυχείς για την κατάταξη στη θέση No. 4 στην αγορά λογισμικού ασφάλειας για προστασίας endpoint για επιχειρήσεις κατά το 2015, παρά το γεγονός ότι το σύνολο της αγοράς των επιχειρήσεων παρέμεινε στάσιμο» δήλωσε ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET. «Παρατηρούμε αύξηση της ζήτησης για τα προϊόντα της ESET από εταιρικούς πελάτες κάθε μεγέθους, που ψάχνουν για μία εύκολη στη χρήση, αλλά ισχυρή πλατφόρμα προστασίας endpoint με υποστήριξη για τα πιο βασικά λειτουργικά συστήματα.»

Η νέα γενιά των λύσεων ESET Endpoint Security, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2015, προφέρει στους χρήστες προστασία διευρυμένης λειτουργικότητας, προληπτική και πολυεπίπεδη, που παρέχει απρόσκοπτη λειτουργία4, σε πολλές πλατφόρμες5, εύκολα, αποτελεσματικά και γρήγορα. Οι λύσεις ESET Endpoint Security διαθέτουν υποστήριξη που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την υψηλή της ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών στις αντίστοιχες τοπικές γλώσσες6. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της ESET για οικιακούς και εταιρικούς χρήστες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.eset.com/gr.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.