.

Ασύρματο κέντρο συναγερμού CR200 από ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε.



Η ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. παρουσιάζει το ασύρματο κέντρο συναγερμού CR200 της ELKRON Ιταλίας το οποίο έχει την δυνατότητα διαχείρισης έως και 20 περιφερειακών συσκευών.

Τα σημαντικά πλεονεκτήματα του συστήματος είναι η απομακρυσμένη όπλιση/αφόπλιση μέσω εντολών DTMF, η αποστολή φωνητικών μηνυμάτων ή δεδομένων σε κέντρο λήψης σημάτων (πρωτόκολλο Contact ID) , η επιτήρηση λειτουργίας και εντοπισμός σφαλμάτων καθώς και η τροφοδότηση των περιφερειακών (εκτός πληκτρολογίων και τηλεχειριστηρίων) με κοινές αλκαλικές μπαταρίες.

Επίσης στις δυνατότητες του περιλαμβάνονται η επιλογή όπλισης μόνο των ανιχνευτών της περιμέτρου για παραμονή του χρήστη στον χώρο και η πλήρης επιτήρηση των περιφερειακών και ανίχνευση – αναφορά σφαλμάτων για αξιόπιστη λειτουργία, η προστασία από άνοιγμα ή μετακίνηση κέντρου και περιφερειακών (Tamper detection) και η δυνατότητα χρήσης απομακρυσμένου πληκτρολογίου και τηλεχειριστηρίου.

Το σύστημα διαθέτει φωτιζόμενη LCD οθόνη 16 x 2 χαρακτήρων ,πομπό για ενεργοποίηση σειρήνων εσωτερικών ή εξωτερικών, ενσωματωμένη εσωτερική σειρήνα (104dB @ 1M) και ενσωματωμένη στο κέντρο επαναφορτιζόμενη μπαταρία για αδιάλειπτη λειτουργία.

Στα διαθέσιμα περιφερειακά (έως και 20 ) περιλαμβάνονται ο ανιχνευτής μαγνητικής επαφής, ο ανιχνευτής κίνησης εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ο ανιχνευτής καπνού, εσωτερική ή εξωτερική σειρήνα, απομακρυσμένο πληκτρολόγιο και τηλεχειριστήριο.

Το σύστημα διαθέτει την αξιοπιστία και τις δυνατότητες ενός ενσύρματου συστήματος συναγερμού σε πολύ προσιτή τιμή προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εταιρίας σε λογικό κόστος , με την αξιόπιστη αντιπροσώπευση της ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Διαχείριση έως και 20 περιφερειακών
  • Ενσωματωμένος τηλεφωνητής και κωδικοποιητής.
  • Έως και 6 τηλεφωνικοί αριθμοί ειδοποίησης.
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας Contact ID
  • Ηχογράφηση 5 φωνητικών μηνυμάτων έως 20δευτερολέπτων.
  • Απομακρυσμένη όπλιση, αφόπλιση μέσω εντολών DTMF.
  • Φωτιζόμενη LCD οθόνη 16 x 2 χαρακτήρων.Κάθε περιφερειακή συσκευή ονοματίζεται και ρυθμίζεται ξεχωριστά για εύκολη χρήση και αναγνώριση
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.