.

Politec Gapid Sensor. Aσύρματος ή ενσύρματος ανιχνευτής περιμετρικής προστασίας για φράχτες και καγκελόπορτες



Πρόκειται για έναν νέο αισθητήρα περιμετρικής προστασίας του Ιταλικού οίκου POLITEC, ο οποίος είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε φράχτες με μεταλλικό πλέγμα ή κάγκελα, πυκνά πλέγματα κήπου, αραιά πλέγματα κήπου, τοίχους ή παράθυρα.

Η έξοδος της συσκευής ενεργοποιείται όταν ανιχνεύσει απότομη μετακίνηση του φράχτη ή της πόρτας, αλλαγή της κλίσης, αναρρίχηση στον φράχτη ή κόψιμο του πλέγματος και γενικά από δονήσεις και κραδασμούς. Κάθε μονάδα διαθέτει 6 προκαθορισμένες λειτουργίες για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις τοποθέτησης, καθώς και 3 λειτουργίες αυτο-εκμάθησης.

Η ρύθμιση της ευαισθησίας και του τρόπου λειτουργίας του ανιχνευτή γίνεται από ρυθμιστικά που υπάρχουν επάνω στην πλακέτα της συσκευής. Η συσκευή αποτελείται από μία ατσάλινη πλάκα τοποθετημένη στο πίσω μέρος, η οποία βοηθά στην προσαρμογή και στερέωση στην επιφάνεια που θέλουμε να προστατεύσουμε.

Το μπροστινό τμήμα της συσκευής περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό πολυανθρακικό περίβλημα για την προστασία των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και ένα θωρακισμένο καλώδιο σύνδεσης μήκους 2, 4, ή 6 m. Η συσκευή μπορεί να καλύψει μία επιφάνεια 15m2 (3m x 5 m) ενώ για κάλυψη μεγαλύτερων επιφανειών θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αντίστοιχος αριθμός συσκευών.

ΗΛΚΑ www.ilka.gr τηλ.: 210-6071510 

Πηγή:securitymanager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.