.

TIANDY TC-NH6120IE-CP. Γρήγορη και αδιάβροχη Starlight PTZ με PoE+


Η Tiandy, αφού μας παρουσίασε πληθώρα καινοτόμων starlight μοντέλων, επεκτείνεται και σε ακόμα πιο προσιτές λύσεις.

Το TC-NH6120IE-CP είναι μια κινητή, περιστρεφόμενη PTZ IP κάμερα υψηλής ταχύτητας (400 μοίρες το δευτερόλεπτο), με 20x οπτικό zoom (5.2 έως 98mm) που δίνει HD 1.3 Megapixel εικόνα, έγχρωμη ακόμα και στα 0.002 Lux.

Αν τα επίπεδα φωτός πέσουν κάτω από αυτό το -ήδη χαμηλό- όριο η κάμερα γυρίζει στο ασπρόμαυρο και ενεργοποιεί τα ενσωματωμένα Smart IR LED εμβέλειας 100 μέτρων (με αυτόματη προσαρμογή ανάλογα με το zoom).

Επιπλέον, στο ασπρόμαυρο mode, η ευαισθησία της κάμερας αγγίζει τα 0.0002 Lux. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο είναι συμβατό με όλα σχεδόν τα αυτόνομα καταγραφικά της αγοράς (TVT, Hikvision, Dahua, Tiandy κ.λπ.), όπως και με όλα τα δημοφιλή λογισμικά VMS (Video Management Software), όπως το Axxon Next και Axxon Intellect, Milestone, Avigilon, oraSYS κ.α.

Είναι ONVIF 2.5, Triple Stream και είναι πλήρως στεγανοποιημένη (IP66), με θερμοκρασία λειτουργίας από -40 έως +70 βαθμούς Κελσίου, ενώ ενσωματώνει προστασία από υπερτάσεις (TVS protection) μέχρι 6.000 Volt και υποστηρίζει PoE+ για τροφοδοσία από ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις.

Novo Technologies www.novo.gr τηλ.: 210-2723127

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.