.

Η D-Link παρουσίασε την πρώτη κάμερα που είναι συμβατή με το πρωτόκολλο IFTTT



Η D-Link ανακοίνωσε τη διάθεση της πρώτης κάμερας που είναι συμβατή με το πρωτόκολλο IFTTT (If This Then That). Πρόκειται για την Wide Eye Panoramic HD Camera (DCS-8200LH), η οποία αποτελεί μέλος της οικογένειας συσκευών mydlink™ Home.

Με δυνατότητα χρήσης της νέας IFTTT πλατφόρμας D-Link Connected Home Camera Channel, η νέα αυτή κάμερα mydlink™ Home χαρίζει στο χρήστη την απόλυτη και παράλληλα απλούστατη εμπειρία παρακολούθησης, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια HD στα 720p με ζωντανά χρώματα και μοναδική πανοραμική εικόνα.

Η DCS-8200LH έρχεται να προστεθεί στη οικογένεια συσκευών mydlink™Home που υποστηρίζουν IFTTT για να καταστήσει ακόμη πιο ολοκληρωμένο το ευρύ αυτό φάσμα συσκευών, το οποίο αποτελείται από τη σειρήνα mydlink™ Home, την Smart Plug και τους αισθητήρες κίνησης και διαρροής νερού.

«Η συνεργασία με συνεταίρους, όπως η IFTTT, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αναβαθμίσουν τα σπίτια και τα γραφεία τους κάνοντάς τα πιο έξυπνα, πιο ασφαλή και πιο άνετα» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe. «Μέσω του πρωτοκόλλου IFTTT, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν το οικοσύστημα που προσφέρει το mydlink™ Home με περισσότερες από 200 εφαρμογές συμβατές με το πρωτόκολλο IFTTT, αξιοποιώντας με τον τρόπο αυτό ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων για τη δημιουργία χώρων που μπορούν να αυτοματοποιηθούν και να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες τους.»
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.