.

Η Nvidia λανσάρισε την πλατφόρμα Jetson TX2 για κάμερες ασφαλείας


Το προϊόν που ονομάζεται Jetson TX2 είναι μία πλατφόρμα AI για έξυπνες κάμερες, ρομπότ, drones και άλλες ενσωματωμένες συσκευές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων για πλοήγηση και για αναγνώριση εικόνας και φωνής. Από τη στιγμή που είναι ισχυρότερο από τον προκάτοχό του και σχεδιάστηκε ειδικά για “edge computing” (για επεξεργασία δεδομένων στην πηγή ή κοντά στην πηγή αντί στο cloud ή σε κέντρο δεδομένων) μπορεί να οδηγήσει στην κατασκευή ταχύτερων, εξυπνότερων και μεγαλύτερης ακρίβειας συσκευών.

Ο Deepu Talla, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τμήματος Tegra της Nvidia, δήλωσε: “Το Jetson TX2 φέρνει ισχυρές δυνατότητες AI, καθιστώντας δυνατή την κατασκευή μίας νέας κλάσης ευφυών μηχανών. Αυτές οι συσκευές θα ενεργοποιήσουν ευφυή video analytics που καθιστούν τις πόλεις μας ασφαλέστερες και εξυπνότερες, νέα είδη ρομπότ που βελτιστοποιούν την παραγωγή και νέες συνεργασίες που κάνουν αποτελεσματικότερες τις εργασίες εξ αποστάσεως”.

Η Nvidia επίσης αποκάλυψε ότι ήδη αρκετές εταιρείες χρησιμοποιούν το Jetson TX2, όπως η Cisco, που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα σε μία all-in-one συσκευή συνεργασίας, που ενεργοποιεί τον διαμοιρασμό οθόνης, διαδραστικό πίνακα και τις βίντεο-συνδιασκέψεις. Η εταιρεία Fellow Robots βασίζεται στο TX2 για την καταγραφή αποθεμάτων, την ανίχνευση αντικειμένων και την διαθεσιμότητα προϊόντων σε καταστήματα. Η πλατφόρμα της Nvidia επίσης επιτρέπει στην εταιρεία Live Planet την συρραφή βίντεο 360-μοιρών ανάλυσης 4K για live streaming. Ακόμη, η νέα πλατφόρμα της Nvidia παρέχει την απαραίτητη ισχύ για τους vision-based αλγόριθμους σε ένα μικρό, αλλά ισχυρό drone του MIT.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.