.

Συνεργασία Infosys και Microsoft για την αναβάθμιση «έξυπνων» κτιρίωνΗ εταιρεία Infosys, μια παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας και παροχής συμβουλών, ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Microsoft για την παροχή λύσεων σχετικά με «έξυπνα» κτίρια.

Οι εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν σχετικές τεχνολογίες με στόχο να βελτιώσουν τον κύκλο ζωής ενός κτιρίου και να βοηθήσουν τους ανθρώπους που εργάζονται στα κτίρια και τα διαχειρίζονται.

«Η συνεργασία θα «εκμεταλλευτεί» τις υπηρεσίες της Microsoft Azure και το παγκόσμιο δίκτυο κέντρων καινοτομίας της Infosys σε συνδυασμό με την εμπειρία και την εξειδίκευσή της στον σχεδιασμό διασυνδεδεμένων οικοσυστημάτων, για τον σχεδιασμό έξυπνων κτηρίων και χώρων», ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι λύσεις θα περιλαμβάνουν παρακολούθηση του συστήματος κάθε κτιρίου, προγνωστική συντήρηση, αξιοποίηση του κτιρίου, ανάλυση της χρήσης του χώρου, καθώς και βελτιωμένες εμπειρίες για ιδιοκτήτες, διαχειριστές και ενοικιαστές.

Μια από τις πρώτες λύσεις που προκύπτουν από τη συνεργασία ονομάζεται SCALE. Το συγκεκριμένο εργαλείο βοηθά στην αυτοματοποίηση, τον έλεγχο και την παρακολούθηση της αποδοτικότητας των συστημάτων νερού, ηλεκτρικής ενέργειας, φωτισμού και ήχου.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.