.

Η Hikvision εγκαινιάζει τη σειρά DeepinMind Network Video Recorder (NVR) με Deep Learning


Η Hikvision, προμηθευτής προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης ξεκίνησε την κατασκευή "DeepinMind Network Video Recorder (NVR)", το πρώτο ενσωματωμένο NVR στον κόσμο που επωφελείται από τη λειτουργικότητα "Deep Learning". 

Αυτό το έξυπνο NVR μπορεί να εντοπίσει αποτελεσματικά τους ανθρώπους που συλλαμβάνονται από κάμερες παρακολούθησης βίντεο. Το NVR μπορεί επίσης να φιλτράρει ψευδείς συναγερμούς που είχαν προηγουμένως ενεργοποιηθεί από μη απειλητικά κινούμενα αντικείμενα. Αυτό το νέο iDS-9632NXI-I8 / 16S NVR 32 καναλιών θα είναι το πρώτο στην νέα σειρά προϊόντων DeepinMind της Hikvision.

Η Hikvision υιοθετεί την έννοια του "Deep Learning" και την εφαρμόζει στη βιομηχανία ασφάλειας, προσφέροντας μια σειρά από εντελώς νέα προϊόντα. 

Το DeepinMind Series NVR ενσωματώνει προηγμένους αλγόριθμους για να επιτύχει εκπληκτικά ακριβείς και συνεπείς επιδόσεις του Video Content Analytics (VCA). 

Παρακολούθηση ενεργοποίησης συναγερμού

Οι ψεύτικοι συναγερμοί που προκαλούνται από ζώα, φύλλα, σκιές, αλλαγές στον φωτισμό και άλλα ασήμαντα αντικείμενα κοστίζουν αρκετά σε προσωπικό ασφαλείας, αυξάνοντας σημαντικά το κόστος.

Όμως με την ικανότητά του να ανιχνεύει ανθρώπινα σώματα, το iDS-9632NXI-I8 / 16S NVR φιλτράρει αποτελεσματικά τέτοιους ψευδείς συναγερμούς. Το DeepinMind NVR αναγνωρίζει και ενεργοποιεί την ανθρώπινη δραστηριότητα με μια άνευ προηγουμένου ακρίβεια - που υπερβαίνει το 90%. 

Η μονάδα επεξεργασίας γραφικών υψηλής ταχύτητας (GPU) σε συνδυασμό με τους αλγόριθμους Deep Learning βελτιώνουν την ακρίβεια σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα NVR που εξακολουθούν να βασίζονται σε συμβατικές CPU. Επιπλέον, αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στους εξουσιοδοτημένους χρήστες να αναζητούν καταγεγραμμένα βίντεο και να βρίσκουν στόχους πολύ πιο γρήγορα από ότι με ένα παραδοσιακό NVR.

Ευφυείς λειτουργίες μάθησης

Το ενσωματωμένο NVR DeepinMind iDS-9632NXI-I8 / 16S μπορεί απλά να υποκαταστήσει ένα υπάρχον DVR ή NVR, εισάγοντας έξυπνη μάθηση που δεν ήταν διαθέσιμη με τα παραδοσιακά συστήματα παρακολούθησης σε ένα μόνο βήμα. Μια τέτοια αναβάθμιση βελτιώνει την συμβατική απόδοση επιτήρησης βίντεο για σαφώς αποτελεσματικότερη ασφάλεια.

Με την εισαγωγή του ενσωματωμένου NVR DeepinMind, η Hikvision προσφέρει στους εγκαταστάτες και στους τελικούς χρήστες ένα εντελώς νέο επίπεδο ακρίβειας ενεργοποίησης συναγερμού, και με αυτό, πιο αποτελεσματική διαχείριση συστημάτων παρακολούθησης. 

Το ενσωματωμένο NVR DeepinMind διαθέτει έως και 32 κανάλια εισόδου βίντεο για κάμερες IP (μέχρι 12 MP), έξοδο και αποκωδικοποίηση βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ρυθμίσεις καναλιών σκληρού δίσκου, ρυθμίσεις RAID (0, 1, 5, 6 και 10) μέχρι και οκτώ σκληρούς δίσκους 8 TB και διπλούς NIC.





Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.